reklama
A no właśnie.. Wolę się nastawić na takie leczenie.. Chociaż mam jakąś małą nadzieję, że nic innego nie wyjdzie a na NK i ANA dostanę sterydyZ tego co się orientuje Malina leczy 95% szczepieniami.
A no właśnie.. Wolę się nastawić na takie leczenie.. Chociaż mam jakąś małą nadzieję, że nic innego nie wyjdzie a na NK i ANA dostanę sterydy [emoji1317]
On nam powiedział na wizycie , że leczy szczepieniami i czy jesteśmy na to przygotowani .
A no właśnie..On nam powiedział na wizycie , że leczy szczepieniami i czy jesteśmy na to przygotowani .
A tak z czystej ciekawosci jaki jest koszt szczepień?
Jak ktoś będzie miał chwilkę to by opisał jak to wszystko wygląda tak chociaż w skrócie? Domyślam się, że pewnie nie jedna osoba już opisywała to wszytsko ale jest sporo stron i nie wiem czy znajdę coś na ten temat
dagmarie25
Fanka BB :)
Masz pieresza konsultacje dostajecie skieorwanie na badania ktore zlecs profesorA no właśnie..
A tak z czystej ciekawosci jaki jest koszt szczepień?
Jak ktoś będzie miał chwilkę to by opisał jak to wszystko wygląda tak chociaż w skrócie? Domyślam się, że pewnie nie jedna osoba już opisywała to wszytsko ale jest sporo stron i nie wiem czy znajdę coś na ten temat
Później 2 konsultacja- omówienie wyników, plan leczenia i pozniej zaczynacie szczepienia (mniej więcej tydzien od tdj konsultacji jest pierwsze szczepienie)
Seria szczepień składa się z 3 szczepień mozesz miec od męża (koszt chyba 700zl), mąż plus dawca (770) lub od samych dawcow (chyba 850zl)
Po 3 szczepieniach (po 2tyg) macie badania immunologiczne plus mlr
Masz pieresza konsultacje dostajecie skieorwanie na badania ktore zlecs profesor
Później 2 konsultacja- omówienie wyników, plan leczenia i pozniej zaczynacie szczepienia (mniej więcej tydzien od tdj konsultacji jest pierwsze szczepienie)
Seria szczepień składa się z 3 szczepień mozesz miec od męża (koszt chyba 700zl), mąż plus dawca (770) lub od samych dawcow (chyba 850zl)
Po 3 szczepieniach (po 2tyg) macie badania immunologiczne plus mlr
A napiszesz jaka przerwa jest między szczepieniami? Czy każdy może mieć inaczej?
Dziękuję za inf jak to wszytko wygląda
dagmarie25
Szczepienie jest co 2 tyg chyba wszyscy tak mają.A napiszesz jaka przerwa jest między szczepieniami? Czy każdy może mieć inaczej?
Dziękuję za inf jak to wszytko wygląda
Dziękuję za infSzczepienie jest co 2 tyg chyba wszyscy tak mają.
G
guest-1713165905
Gość
Jestem ponad 5 tygodni po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania.
Równo po 30 dniach dostałam okresu, jestem w 11 dniu cyklu i od wczoraj mam plamienia bordowe i brązowe. Czy to wg was normalny objaw? Powinnam się martwić? Nigdy nie miałam plamień w środku cyklu..
Równo po 30 dniach dostałam okresu, jestem w 11 dniu cyklu i od wczoraj mam plamienia bordowe i brązowe. Czy to wg was normalny objaw? Powinnam się martwić? Nigdy nie miałam plamień w środku cyklu..
reklama
szkala
Jestem ponad 5 tygodni po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania.
Są rzeczy, które warto sprawdzić u lekarza. Ja bym pewnie sprawdziła. Choć takie plamienie szczególnie po poronieniu może występować.
Podziel się: