reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ja brałam do zakończonego 34 + 6Dziewczyny do którego tygodnia braliście acard w ciąży ?
@Wikunia7 kochana trzymaj się ciepło dużo dużo cierpliwości
dagmarie25
Kochana nie denerwuj się. Ehh cudowny tekst lekarzy jak im sie nie chce robić badania. Jesli dobrze pamiętam to 9.01 masz prenatalne ? To za dwa dni zobaczysz maluszka. Kiedy miałaś usg w szpitalu ?Dziś wychodzę i jestem zła. Obiecywał wczoraj ze mi zrobią usg przed wyjściem ale dziś już inny lekarz i jednak nie zrobią bo zaczęto nie wolno
@dagmarie25 tak 9 tak się boje bo teraz nie wiem co tam się dzieje miałam w niedzielę na przyjęciu na izbie. Jeszxze ich teksty pod tytułem co to intralipid i po co i jak Pani się tam leczy to niech oni zrobią usg tyle stresu i czekanie bo myślą że coś się dziś wyjaśni i nadal Nic...A jeszxze sama się musiałam się wypisać bo oni mnie sami nie wypisz ale usg gdzieś może za kilka dni...
dagmarie25
A nie masz możliwości przełożyć usg na dzisiaj zamiast 9.01 ? byłabyś spokojniejsza.@dagmarie25 tak 9 tak się boje bo teraz nie wiem co tam się dzieje miałam w niedzielę na przyjęciu na izbie. Jeszxze ich teksty pod tytułem co to intralipid i po co i jak Pani się tam leczy to niech oni zrobią usg tyle stresu i czekanie bo myślą że coś się dziś wyjaśni i nadal Nic...A jeszxze sama się musiałam się wypisać bo oni mnie sami nie wypisz ale usg gdzieś może za kilka dni...
@dagmarie25 nie musi być w czwartek bo wszystko naraz będę mieć żeby dużo nie jeździć. A Ty jak się czujesz?
dagmarie25
@dagmarie25 o super to 3mam kciuki! tak mam lekkie ale nie jestem tym spokojniejszy bo zawsze tak jest ze przez jakąś chwilę spokój a później na nowo krwawienie
reklama
dagmarie25
Ciekawa jestem czemu tak długo u Ciebie to się oczyszcza, wymeczy Cie ten krwiak.... Bierzesz wit C? Czytałam że przy krwiakach bardzo pomaga.@dagmarie25 o super to 3mam kciuki! tak mam lekkie ale nie jestem tym spokojniejszy bo zawsze tak jest ze przez jakąś chwilę spokój a później na nowo krwawienie
Podziel się: