reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziś wychodzę i jestem zła. Obiecywał wczoraj ze mi zrobią usg przed wyjściem ale dziś już inny lekarz i jednak nie zrobią bo zaczęto nie wolno:(

Dziś wychodzę i jestem zła. Obiecywał wczoraj ze mi zrobią usg przed wyjściem ale dziś już inny lekarz i jednak nie zrobią bo zaczęto nie wolno:(
Kochana nie denerwuj się. Ehh cudowny tekst lekarzy jak im sie nie chce robić badania. Jesli dobrze pamiętam to 9.01 masz prenatalne ? To za dwa dni zobaczysz maluszka. Kiedy miałaś usg w szpitalu ?

@dagmarie25 tak 9 tak się boje bo teraz nie wiem co tam się dzieje:( miałam w niedzielę na przyjęciu na izbie. Jeszxze ich teksty pod tytułem co to intralipid i po co i jak Pani się tam leczy to niech oni zrobią usg:( tyle stresu i czekanie bo myślą że coś się dziś wyjaśni i nadal Nic...A jeszxze sama się musiałam się wypisać bo oni mnie sami nie wypisz ale usg gdzieś może za kilka dni...

@dagmarie25 tak 9 tak się boje bo teraz nie wiem co tam się dzieje:( miałam w niedzielę na przyjęciu na izbie. Jeszxze ich teksty pod tytułem co to intralipid i po co i jak Pani się tam leczy to niech oni zrobią usg:( tyle stresu i czekanie bo myślą że coś się dziś wyjaśni i nadal Nic...A jeszxze sama się musiałam się wypisać bo oni mnie sami nie wypisz ale usg gdzieś może za kilka dni...
A nie masz możliwości przełożyć usg na dzisiaj zamiast 9.01 ? :) byłabyś spokojniejsza.

@Wikunia7 wszystko na pewno jest dobrze a do czwartku tylko dwa dni :* masz jeszcze plamienia?
U nas chyba Oki, dzisiaj mamy połowkowe to zobaczymy :) mały się rusza więc mam nadzieję że wszystko u niego dobrze. Psychicznie to rollercoster raz góra raz dół.

reklama
Do góry