dagmarie25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj w szpitalu i xostaje ten krwiak nadal jest i ciągle leci z niego możliwe że się tak oczyszcza ale wola mnie zostawicjestem podlamana tyle lezenia i nic to nie daje co chwila leci
Kochana a może dostaniesz "przepustkę" na te pare h ? masz chociaż jakieś fajne babeczki na sali zeby pogadać ?Ja niedługo muszę wyjść bo ostatni dzwonek na prenatalne i intralioid
Zobaczymy ale ja tam muszę być cały dzień.. Sama jestem na sali ale chociaż mam tv
@szkala nie cos Ty tutaj nie wiedzą nawet co to jest....
Dziewczyny czy krwiaki maja wpływ na badania prenatalne?
I na prenatalnych Pani doktor powiedziała że mam krwiaka od niej się dowiedziałam. Także nie ma to jest po prostu obraz usg tyle że dokładniejsze pomiary trzymaj się dzielnie. ;*@szkala nie cos Ty tutaj nie wiedzą nawet co to jest....
Dziewczyny czy krwiaki maja wpływ na badania prenatalne?