reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja dziś znowu wylądowałam w szpitalu z krawieniem:( na szczęście Maluch jest. Najprawdopodobniej ten krwiak się oczyścil lub od luteiny to wszystko. Wszystko jedno niewiafome:(jeszcze w tym szpitalu to nie potrafią podnieść na duchu tylko zdoluja:(
Jestem wykończona i już schize mam sprawdzam co chwilę podpaske.

Nie myślałaś żeby zmienić luteine na podjezykowa? Wtedy ie będziesz sobie tam podrazniac wszystkiego i może mina krwawienia?

reklama
@Wikunia7 dawaj znać co tam u was. Bedzie dobrze, lez, odpoczywaj i musi byc ok :) maluch silny.
Dziewczyny a mnie chyba coś bierze....tzn przeziębienie jakieś. Co bralyscie w ciąży na przeziebienie ?
Tzn poki co nic nie boli, temp nie mam ale czuję sie "niewyraźnie"...

No właśnie nie wiem chyna to od luteiny znowu ja wzięłam silne krwawienie takie że mnie zalalo i znowu szpital. Mały ma się dobrze nawet machal. Ale lekarka tak mnie dobrze zbadał nie widzi nic nie pokojacego ale krwawienie jest zwariuje od czego to wszysyko:(

Wikunia wspolczuje

Dagmara czosnek cebula hwrbata z cytryna. *spam* z dostępnych lekow
Na mnie tez dobrze dzialalo oscilococinum ale to homeopatia nie na wszystkich dziala lub nie wszyscy wierza w homeopatie [emoji41]

@Destino a czym było spowodowane to krwawienie wiesz? U mnie był krwiak ale już go nie widać i lekarze mówią że może tak długo się opóźnia ale sami do końca nie wiedza

@babydust miód, cytryna i imbir juz poszly w ruch plus płukanie gardła roztworem soli.
A słyszałyscie o wodzie utlenionej do ucha ze niby hamuje infekcje ? Myślicie ze można w ciąży?

@Wikunia7 wiem co przeżywasz. W obecnej ciąży też dwa razy trafiłam z krwawieniem na IP. Potem zapalenie pęcherza. Krwiak, pomyłka NT na prenatalnych.
Dzisiaj leżę znowu z silnym bólem brzucha. Znowu chyba pęcherz. Boli jak ostatnio.
Strach nie minie i u mnie stuknelo 20 tc i nadal mam schize. Trzeba być silnym.
Dobrze że z Maluchem wszystko ok. Jak on daje radę to ty też! ;*
@Charlotte21 to już 20 tc super wszystko się ukłda niedawno były Twoje prenatalne w 12 tc a tu już połówka ciąży ściskam

reklama
Do góry