reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja dziś znowu wylądowałam w szpitalu z krawieniem:( na szczęście Maluch jest. Najprawdopodobniej ten krwiak się oczyścil lub od luteiny to wszystko. Wszystko jedno niewiafome:(jeszcze w tym szpitalu to nie potrafią podnieść na duchu tylko zdoluja:(
Jestem wykończona i już schize mam sprawdzam co chwilę podpaske.

Nie myślałaś żeby zmienić luteine na podjezykowa? Wtedy ie będziesz sobie tam podrazniac wszystkiego i może mina krwawienia?

reklama
@Wikunia7 dawaj znać co tam u was. Bedzie dobrze, lez, odpoczywaj i musi byc ok :) maluch silny.
Dziewczyny a mnie chyba coś bierze....tzn przeziębienie jakieś. Co bralyscie w ciąży na przeziebienie ?
Tzn poki co nic nie boli, temp nie mam ale czuję sie "niewyraźnie"...

No właśnie nie wiem chyna to od luteiny znowu ja wzięłam silne krwawienie takie że mnie zalalo i znowu szpital. Mały ma się dobrze nawet machal. Ale lekarka tak mnie dobrze zbadał nie widzi nic nie pokojacego ale krwawienie jest zwariuje od czego to wszysyko:(

Wikunia wspolczuje

Dagmara czosnek cebula hwrbata z cytryna. *spam* z dostępnych lekow
Na mnie tez dobrze dzialalo oscilococinum ale to homeopatia nie na wszystkich dziala lub nie wszyscy wierza w homeopatie [emoji41]

@Destino a czym było spowodowane to krwawienie wiesz? U mnie był krwiak ale już go nie widać i lekarze mówią że może tak długo się opóźnia ale sami do końca nie wiedza

@babydust miód, cytryna i imbir juz poszly w ruch plus płukanie gardła roztworem soli.
A słyszałyscie o wodzie utlenionej do ucha ze niby hamuje infekcje ? Myślicie ze można w ciąży?

@Wikunia7 wiem co przeżywasz. W obecnej ciąży też dwa razy trafiłam z krwawieniem na IP. Potem zapalenie pęcherza. Krwiak, pomyłka NT na prenatalnych.
Dzisiaj leżę znowu z silnym bólem brzucha. Znowu chyba pęcherz. Boli jak ostatnio.
Strach nie minie i u mnie stuknelo 20 tc i nadal mam schize. Trzeba być silnym.
Dobrze że z Maluchem wszystko ok. Jak on daje radę to ty też! ;*
@Charlotte21 to już 20 tc super wszystko się ukłda niedawno były Twoje prenatalne w 12 tc a tu już połówka ciąży ściskam

reklama
Do góry