marshia
Fanka BB :)
Ooooo @bobasek1990 znowu się udało???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę , że nie. Znam nazwisko lekarza ale raczej tu dziewczyny się u niego nie leczą . Jestem na forum od jakiś 3-4 lat i raczej bym pamietała.Dziewczyny, czy któraś poza mną i @Kaska_85 leczy się albo leczyła u Szlachcica w Krakowie?
@Porzeczka1234 kochana;* Nooo nie miałam. Odwołano. Ja poczekam aż dr wróci gdzieś w kwietniu może. Chyba celowo to odkładam. Ja od ponad roku jak nie lepiej się motam. Czytam Was,ale raczej nie udzielam za wiele,bo nic ciekawego do powiedzenia nie mam. A nowa gwardia już mnie nie znaMyślę , że nie. Znam nazwisko lekarza ale raczej tu dziewczyny się u niego nie leczą . Jestem na forum od jakiś 3-4 lat i raczej bym pamietała.
@burczuś miałaś wizytę 28? Prawda? Jak u Was tak sobie dziś to przypomniałam i postanowiłam zapytać bo milczysz