A jednak, i gdyby nie to forum to bym wariowala i wymyslala dziękuję i pozdrawiam Was serdecznieMi foliany tez podnosiły homocysteinę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jednak, i gdyby nie to forum to bym wariowala i wymyslala dziękuję i pozdrawiam Was serdecznieMi foliany tez podnosiły homocysteinę
Super mnie pocieszylas będzie mi się lepiej spało
Wszystko mam w normie oprócz tego co pisałam Homocysteina , ASO czyli paciorkowce , oraz te ANA. Czy to przez te odchylenia od normy poronienia mogły się przytrafić? Wiem że konkretna odpowiedź da mi lekarz, ale wiecie jak to jest A ja nie należę do osób cierpliwych w takich kwestiach
Wiem wiem największe prawdopodobieństwo w wynikach już wyszło. Powiedział że skoro mam dwoje zdrowych dzieci to właśnie najpewniejsze będzie zrobienie tych badań i jeżeli coś wyjdzie nie tak, postara się to naprawić. Mi chodzi o sprawdzenie prawdopodobieństwa czy to mogło być to. Nie jestem z tych co mysla że tu na forum ktoś im postawi diagnoze. Duzo wiecej wiem niz pol roku temu. Poprostu sprawdzam opinie innych bardziej doświadczonych w tym temacie. Te odchylenia w wynikach mają wpływ na przebieg ciąży. Więc jest szansa że to właśnie to .Nie licz na to że lekarz da ci konkretną odpowiedź, bo nikt na 100% nie powie ci jaka była przyczyna. Ale te przeciwciała są bardzo prawdopodobne
To prawda, te rzeczy często powodują straty i na szczęście da się im zaradzić dobrze ze masz konkretnego lekarzaWiem wiem największe prawdopodobieństwo w wynikach już wyszło. Powiedział że skoro mam dwoje zdrowych dzieci to właśnie najpewniejsze będzie zrobienie tych badań i jeżeli coś wyjdzie nie tak, postara się to naprawić. Mi chodzi o sprawdzenie prawdopodobieństwa czy to mogło być to. Nie jestem z tych co mysla że tu na forum ktoś im postawi diagnoze. Duzo wiecej wiem niz pol roku temu. Poprostu sprawdzam opinie innych bardziej doświadczonych w tym temacie. Te odchylenia w wynikach mają wpływ na przebieg ciąży. Więc jest szansa że to właśnie to .
27 lutego więc pewnie Ty pierwsza się umówiłam, bo to był najwcześniejszych terminKiedy masz wizyte? Jaa też wczoraj dzwoniłam i na 24 lutego mam
Był moment że myślałam o tych badaniach że to bezsensu wydane pieniądze że już nie ma szans, a tu trafiłam na Was i tak czytam i Jestem mega szczęśliwa bo faktycznie jest nadzieja DziękujęTo prawda, te rzeczy często powodują straty i na szczęście da się im zaradzić dobrze ze masz konkretnego lekarza
TAK CALE NOWE OPAKOWANIE PISZ na privCześć dziewczyny mam pytanie czy ma ktoras zbedny encorton i moze odsprzedac bardzo proszę
O Wszystko zapytam doktora, napewno mi da dalsze badania. A zaszlas w ciaze i miałaś wyższą? Z jakim wynikiem zaczynałas leczenie ? I ile to trwało? Jeju jak ja bym chciała już wszystko wiedzieć taka niepewność troszeczkę wykańcza Dziękuję mam nadzieję że już coś ten mój lekarz powie na ostatniej wizycie powiedział że dopóki nie będzie miał pewności nie postawi diagnozy. W sumie to dobrze bo na ślepo nie będzie leczyl...@miniminimili
Witaj sam kwas foliowy metylowany to może u Ciebie za mało tak było u mnie musisz zacząć sie suplementować b12 i b6 i kwas wszystko w formie metylowej. Ja zbiłam sobie tak homocysteinę , ze w 20 tygodniu ciąży miałam 3,2 i juz nie badałam. Czy badałaś trombofilię wrodzoną ? Czesto wysoka homocysteina to mutacje jakieś! Jak masz ana 1 dodatnie jak w twoim przypadku powinno się zrobić ana2 jesli też wyjdzie dodatnie to ana3 . Powodzenia na wizycie