Charlotte21
Fanka BB :)
@Mi80, @burczuś właśnie przeczytałam swój post I widzę że auto korekta podzialala. Ja idę do męża Pani doktor. Dr Budzek. Maja różne nazwiska. Więc u niego mam wizytę 2 stycznia. Pani doktor powiedziała że mąż też prowadzi w jej stylu. Jak coś to będzie się konsultował z żoną odnośnie dalszego leczenia. Pani doktor rodzi na początku lutego. Więc już i brzuch duży o zmęczenie też jest. Może stąd też przesuwane wizyty.
Co do wlewów to ja się dobrze Po nich czuje. Czasem żyły bolą już od ciągłego klucia I jak się leży 5 H na całej dawce (bo mi tak wolno to zawsze idzie) to nawet od leżenia człowiek się zmeczy na wlewy dochodzę do Katowic do Angeliusa. Tak też Pani dr przyjmuje. Ale ja chodzę do Zabrza do Med-Silesia. Bo tam zawsze bymy szybciej wizyty. Teraz nawet przenoszą siedzibę bliżej DTŚ.
W piątki Pani doktor przyjmuje w Bielsko Biała?
Co do wlewów to ja się dobrze Po nich czuje. Czasem żyły bolą już od ciągłego klucia I jak się leży 5 H na całej dawce (bo mi tak wolno to zawsze idzie) to nawet od leżenia człowiek się zmeczy na wlewy dochodzę do Katowic do Angeliusa. Tak też Pani dr przyjmuje. Ale ja chodzę do Zabrza do Med-Silesia. Bo tam zawsze bymy szybciej wizyty. Teraz nawet przenoszą siedzibę bliżej DTŚ.
W piątki Pani doktor przyjmuje w Bielsko Biała?