reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Kochane, by powoli kończyć tą smutną atmosferę, Wy będziecie wiedziały najlepiej. Czy w tej sytuacji, gdy ten zarodek u mnie się nie zagnieździł i beta szybko spadła - jakby to była biochemiczna (nie jest pewne ile było max), to okres będzie od razu, czy najpierw owu?
Teraz będzie okres. I powinien przyjść na dniach bo beta już niska
Porzeczka1234
kochana piękna fotka. Zawsze będą mnie te córeczki pikac ♡ mi się ogromnie podoba Blanka. Chyba @gabis ją u nas miała ♡Ja chyba bym też zrezygnowała z accofilu domacicznie jajeczka po nim moga być gorszej jakości i popieram @dagmarie25 metformax popeawia jakość komórki moja druga ciąża z cyklu naturalnego bez monitoringu starań itd pierwsza taka. Trzymam bardzo mocno kciuki za Was. Może napisz jakie dawki leków bierzesz. Imunoglobiny mimo , że drogie moim zdaniem chyba lepsze intralipid.
@Charlotte21 dostaniesz kopniaka..... a tak poważnie ...wiem ,że sie boisz ale musisz uwierzyć w maluszka wcale w drugim trymestrze nie jest lepiej ale obiektywnie lepiej mieć mdłości niz nie mieć w ogole objawów . Jesli chodzi o zaparcia to u mnie niestety tez sa od początku możesz brać espumisan i mize kup sobie tu polecany i ja go też mam blonnik z pingwinem co prawda na mnie nic nie działa mimo diety cukrzycowej i ogromnej ilości warzyw muszę czasem sie ratować czopkiem niestety. Podaje link ja zamawiam do apteki bo nigdzie nie można go dostać
Błonnik dla dzieci od 12 miesiąca życia, proszek, 100 g
Błonnik dla dzieci od 12 miesiąca życia, proszek, 100 g w portalu DOZ.pl. Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.www.doz.pl
Jedni w ta stronę inni w drugą myślę , że to chyba nie ma znaczenia na poczatku też mialam biegunki i schudłam 3 kg. Nasza @iveo tez miała biegunki w ciąży a Michałek juz ma prawie rok.
U nas wczoraj bylo 3 usg generyczne szczerze okropny stres nie wism czemu strasznie się nskreciłam . Nasza kruszka wygląda na zdrowa wszystko z nia dobrze wazy 1600 gram i ma ok 42 cm i bardzo dlugie nogi haha
A to ona jeszcze bezimienna córeczka
Napiszę krótko, bo dzisiaj smutno na forum i nie chce tutaj nikogo zasmucać bardziej. Na USG wszystko ok, plamienia z krwiaka, który nadal się złuszcza. Maluch rośnie i macha rączkami. Dr Janosz kazała mi pić melisę bo taka się ciągle martwię. za 3 tygodnie wizyta, a zaraz przed świętami drugie prenatalne. Zakaz przytulania z mężem, bo nadżerka źle wygląda i ona może też ciągle plamić. To tak w skrócie.
@szkala bardzo mi przykro
@Mi80 mam nadzieję, że dr Janosz zrobi na Tobie dobre wrażenie i będzie wiedziała co Ci doradzić. Ja na wyniki badań genetycznych czekałam niecałe 10 dni. Sama materiał po łyżeczkowaniu zawiozłam do centrum badania i oni do mnie wyniki przesłali e-mailem i do tego miałam również darmową konsultację genetyczną przez telefon. U mnie określili trisomie 16 i był to chłopiec. To dało nam możliwość rejestracji i pobrania funduszy z ubezpieczenia.
@burczuś ja jadę 28.11. na wizytę, więc czekamy podobnie czas szybko minie
@Porzeczka1234 ale ten czas leci ! Taka Kruszynka już duża sama mam problem z imionami dla dziewczynek . Dziekuję za pingwinka, muszę spróbować...
@Wikunia7 ja to się nawet boję wypowiedzieć o tych boleściach powinny mnie dziewczyny na forum zablokować. Panikuje przy wszystkim ! kłuje czasem dziwnie w dole, czasem wypycha, czasem tak żołądek boli, że nie da sięwtrzymać, są zaparcia , są biegunki. Wszystko podobno ból jeżeli nie jest cykliczny i nie przypomina skurczy i nie ma plamień to jest to normalne
To dziewczyny kciuki za rozwój ♡@Charlotte21 ja to. Na razie czekam żeby zobaczyć pęcherzyk wczoraj miałam 489 betę i Pani doktor pisała mi że jeszxze nie ma sensu robić usg trzeba czekaca to mnie najbardziej boli bo wszystkie dotąd były biochemiczne tylko zawsze bety miałam do 100.
monikao777
Gratulacje możesz napisać jak twoje wyniki z immunologi?@babydust tak dostałam koło owulacji i się udało za pierwszym razem. Do tego encorton, duphaston, hebaryna, folian 400, luteinie, siofor850, acard i letrox(cały czas bo mam niedoczynność tarczycy) w przyszłym tyg mam mieć znowu wlew
@monikao777 ogólnie miałam nie takie złe wszystko było niby dobre tak docent mówił..nk mam 22% i dopiero doktor Janosz zwróciła na to uwagę i żeby intralipid dać i steryd. Poprzedni lekarze na to nie wpadli nawet przy ostatniej biochemicznej nie dali nawet sterydu. Docent zrobił mi kiry jedynie jeszxze i też uważał że dobrze i jedynie mówił o szczepionkach że może jednak muszę mieć większą ochronę. Cieszę się że trafiłam na doktor Janosz choć jeszxze nie mogę się do końca cieszyć dopóki na usg nie zobaczę ale prawda taka że pierwszy raz mam tak wysoka betę.
Nadja_n
Hej.Mam wielki dylemat czy w raxie czego zgodzic sie na szczepienia bo niby ciezko zajsc w ciaze po nich ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ja się nie udzielam już ale czasem nadrabiam i czytam forum.
Ja zachodzilam w ciążę szybko.w ciągu 2lat 6 razy z biochemicznymi. Po szczepieniach w sumie 5 od 2 lat nie zachodze.
Ja bym postawiła na steryd albo immunoglobuliny.
Ale dużo dziewczyn po szczepieniach zachodzi więc nie ma reguły.
monikao777
A wcześniej jedna biochemiczna? Ogólnie zachodzisz bez problemu? Jaki kir? Super że się udało trzymam kciuki@monikao777 ogólnie miałam nie takie złe wszystko było niby dobre tak docent mówił..nk mam 22% i dopiero doktor Janosz zwróciła na to uwagę i żeby intralipid dać i steryd. Poprzedni lekarze na to nie wpadli nawet przy ostatniej biochemicznej nie dali nawet sterydu. Docent zrobił mi kiry jedynie jeszxze i też uważał że dobrze i jedynie mówił o szczepionkach że może jednak muszę mieć większą ochronę. Cieszę się że trafiłam na doktor Janosz choć jeszxze nie mogę się do końca cieszyć dopóki na usg nie zobaczę ale prawda taka że pierwszy raz mam tak wysoka betę.
burczuś
@Porzeczka1234 ja dałabym na imię dziewczynce Ola. Może Ewa...ale to może. @nafoczka Blanka też bardzo ładnie A ostatnio gdzieś widziałam zdjęcie z małą Krysią...i tak mnie ujęło top zdjęcie,że aż pomyślałam...a dleczego nie4 Krysia (moja mama miała tak na imię). No ale co tu rozmyślać...
reklama
@monikao777 tak zachodzie bez problemy w ciągu roku 3 biochemiczne kir mam ten lepszy co są zagniezdzsjace nie pamiętam teraz nazwy.
Podziel się: