reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O kurde to juz nie wiem co robic naprawde tego sie obawiam najbardxiej.Mam 38 lat i czas goni.Chyba sie nie zdecyduje na nie.U mnie jeszcze kiry do dupy.
Witam przykro mi, że musiałaś tu trafić. Ja również się szczepiłam i u mnie wręcz na odwrót jesli chodzi zachodzenie w ciąże przed szczepieniami nie zachodziłam w ciąże w ogóle naturalnie tylko poprzez inseminacje sie udało a po szczepieniach zachodzę za pierwszym cyklem a obecna ciąża to już w ogóle mozna powiedzieć , ze wpadka. Także rownie to bywa. I nie miej presji czasu ze względu na wiek bo to dodatkowy obciążający dla Ciebie czynnik.

@burczuś coś tu mąż właśnie przebłąkiwał o Oli - mnie się chyba też podoba ale chyba imię wybierze rodzinka i mąż bo ja jakąś wybredna jestem haha.

@Marthi jesteś? Co u Was?

reklama
Miała być w przyszłym tyg muszę teraz na szybko kogoś znaleźć bo dziś moja doktor nie przejmuje:(a może być tak po luteinie?

Hmm ja tak miałam i brałam luteine, ale moja gin mówiła, że brązowe plamienie lub śluz brązowy to stara krew więc być może jakiś krwiak czy coś się zluszczyl :) martwilabym się żywa krwią ale leoiej iść do gin :*
Miała być w przyszłym tyg muszę teraz na szybko kogoś znaleźć bo dziś moja doktor nie przejmuje:(a może być tak po luteinie?

Dziewczyny ktore chodza do dr Sachy w Krakowie i maja szczepienia jezeli moglyby mi cos wiecej napisac na ten temat bylabym bardzo wdxieczna.

reklama
Do góry