reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O kurde to juz nie wiem co robic naprawde tego sie obawiam najbardxiej.Mam 38 lat i czas goni.Chyba sie nie zdecyduje na nie.U mnie jeszcze kiry do dupy.
Witam przykro mi, że musiałaś tu trafić. Ja również się szczepiłam i u mnie wręcz na odwrót jesli chodzi zachodzenie w ciąże przed szczepieniami nie zachodziłam w ciąże w ogóle naturalnie tylko poprzez inseminacje sie udało a po szczepieniach zachodzę za pierwszym cyklem a obecna ciąża to już w ogóle mozna powiedzieć , ze wpadka. Także rownie to bywa. I nie miej presji czasu ze względu na wiek bo to dodatkowy obciążający dla Ciebie czynnik.

@burczuś coś tu mąż właśnie przebłąkiwał o Oli - mnie się chyba też podoba ale chyba imię wybierze rodzinka i mąż bo ja jakąś wybredna jestem haha.

@Marthi jesteś? Co u Was?

reklama
Miała być w przyszłym tyg muszę teraz na szybko kogoś znaleźć bo dziś moja doktor nie przejmuje:(a może być tak po luteinie?

Hmm ja tak miałam i brałam luteine, ale moja gin mówiła, że brązowe plamienie lub śluz brązowy to stara krew więc być może jakiś krwiak czy coś się zluszczyl :) martwilabym się żywa krwią ale leoiej iść do gin :*
Miała być w przyszłym tyg muszę teraz na szybko kogoś znaleźć bo dziś moja doktor nie przejmuje:(a może być tak po luteinie?

Dziewczyny ktore chodza do dr Sachy w Krakowie i maja szczepienia jezeli moglyby mi cos wiecej napisac na ten temat bylabym bardzo wdxieczna.

reklama
Do góry