Napiszę krótko, bo dzisiaj smutno na forum i nie chce tutaj nikogo zasmucać bardziej. Na USG wszystko ok, plamienia z krwiaka, który nadal się złuszcza. Maluch rośnie i macha rączkami. Dr Janosz kazała mi pić melisę
bo taka się ciągle martwię.
za 3 tygodnie wizyta, a zaraz przed świętami drugie prenatalne. Zakaz przytulania z mężem, bo nadżerka źle wygląda i ona może też ciągle plamić. To tak w skrócie.
@szkala bardzo mi przykro
@Mi80 mam nadzieję, że dr Janosz zrobi na Tobie dobre wrażenie i będzie wiedziała co Ci doradzić. Ja na wyniki badań genetycznych czekałam niecałe 10 dni. Sama materiał po łyżeczkowaniu zawiozłam do centrum badania i oni do mnie wyniki przesłali e-mailem i do tego miałam również darmową konsultację genetyczną przez telefon. U mnie określili trisomie 16 i był to chłopiec. To dało nam możliwość rejestracji i pobrania funduszy z ubezpieczenia.
@burczuś ja jadę 28.11. na wizytę, więc czekamy podobnie
czas szybko minie
@Porzeczka1234 ale ten czas leci ! Taka Kruszynka już duża
sama mam problem z imionami dla dziewczynek . Dziekuję za pingwinka, muszę spróbować...
@Wikunia7 ja to się nawet boję wypowiedzieć o tych boleściach
powinny mnie dziewczyny na forum zablokować. Panikuje przy wszystkim ! kłuje czasem dziwnie w dole, czasem wypycha, czasem tak żołądek boli, że nie da sięwtrzymać, są zaparcia , są biegunki. Wszystko
podobno ból jeżeli nie jest cykliczny i nie przypomina skurczy i nie ma plamień to jest to normalne