reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Napiszę krótko, bo dzisiaj smutno na forum i nie chce tutaj nikogo zasmucać bardziej. Na USG wszystko ok, plamienia z krwiaka, który nadal się złuszcza. Maluch rośnie i macha rączkami. Dr Janosz kazała mi pić melisę :D bo taka się ciągle martwię. :) za 3 tygodnie wizyta, a zaraz przed świętami drugie prenatalne. Zakaz przytulania z mężem, bo nadżerka źle wygląda i ona może też ciągle plamić. To tak w skrócie.

@szkala bardzo mi przykro :(
@Mi80 mam nadzieję, że dr Janosz zrobi na Tobie dobre wrażenie i będzie wiedziała co Ci doradzić. Ja na wyniki badań genetycznych czekałam niecałe 10 dni. Sama materiał po łyżeczkowaniu zawiozłam do centrum badania i oni do mnie wyniki przesłali e-mailem i do tego miałam również darmową konsultację genetyczną przez telefon. U mnie określili trisomie 16 i był to chłopiec. To dało nam możliwość rejestracji i pobrania funduszy z ubezpieczenia.
@burczuś ja jadę 28.11. na wizytę, więc czekamy podobnie :) czas szybko minie :)
@Porzeczka1234 ale ten czas leci ! Taka Kruszynka już duża :) sama mam problem z imionami dla dziewczynek . Dziekuję za pingwinka, muszę spróbować...
@Wikunia7 ja to się nawet boję wypowiedzieć o tych boleściach :) powinny mnie dziewczyny na forum zablokować. Panikuje przy wszystkim ! kłuje czasem dziwnie w dole, czasem wypycha, czasem tak żołądek boli, że nie da sięwtrzymać, są zaparcia , są biegunki. Wszystko :) podobno ból jeżeli nie jest cykliczny i nie przypomina skurczy i nie ma plamień to jest to normalne :D

Super wieści! Gratuluję mocno ;) a błonnik z pingwinkiem też polecam. Sama stosowałam w ciąży i przy kp też się zdążyło ;)
@Wikunia7 na początku ciąży to powiedziałabym wręcz że to normalne ;) możesz wziąć paracetamol ;)

@Charlotte21 cieszę się wszystko ok:) najgorsze jest to czekanie a teraz długi weekend i znowu czekanie na wizyte.. Ja dziś czuję się chora tak jakby przeziębienie i goraczka
Ta z miałam kilka takich dni. Zimno mi było. Nie mogłam wstać. Kości bolały. Jakby ktoś chciał abym w danej chwili wstała to aż płakałam z bezsilności bo nie mogłam. Ja myślę że to przy większych skokach rozwojowych u dziecka może być. ;) mnie zawsze bardziej boli brzuch i plecy przed usg.

@Charlotte21 ja to. Na razie czekam żeby zobaczyć pęcherzyk wczoraj miałam 489 betę i Pani doktor pisała mi że jeszxze nie ma sensu robić usg trzeba czekac:(a to mnie najbardziej boli bo wszystkie dotąd były biochemiczne tylko zawsze bety miałam do 100.

@Charlotte21 ja to. Na razie czekam żeby zobaczyć pęcherzyk wczoraj miałam 489 betę i Pani doktor pisała mi że jeszxze nie ma sensu robić usg trzeba czekac:(a to mnie najbardziej boli bo wszystkie dotąd były biochemiczne tylko zawsze bety miałam do 100.
Wikunia a dostalas intralipd albo cos na tw twoje NK ? na jakich lekach jestes teraz ?

reklama
Kochane, by powoli kończyć tą smutną atmosferę, Wy będziecie wiedziały najlepiej. Czy w tej sytuacji, gdy ten zarodek u mnie się nie zagnieździł i beta szybko spadła - jakby to była biochemiczna (nie jest pewne ile było max), to okres będzie od razu, czy najpierw owu?

Do góry