reklama
Mi mówił dr Sacha z Krakowa ze oprócz szczepionek mam jeszcze wybór immunoglobuliny wiec może on wykonuje niestety nikogo innego nie znam z PolskiHej! Czy któraś z Was dziewczyny może pomoc gdzie w Polsce można dostać wlew z immunoglobuliny przed crio.. Najlepiej północną lub ewentualnie środkową Polska.. Z góry dziękuję za wszelkie namiary
ale u androloga czy innego ?Byłam z wynikami męża nasienia u specjalisty i stwierdził ze ma bardzo dobre.
Każdy mówi co innego
Pomocy
a ktory lekarz mowil ze nie jest dobre ?
Androloga.ale u androloga czy innego ?
a ktory lekarz mowil ze nie jest dobre ?
Wcześniejszy ginekolog który zlecił badania stwierdził ze nie są idealne
a androlog cos jeszcze mowil ? jestem zainteresowana bo moj maz ma wynik 13% wiec prawie identyczny a my do lekarza dopiero 16 pazdziernikaAndrologa.
Wcześniejszy ginekolog który zlecił badania stwierdził ze nie są idealne
Ostatnia edycja:
Gannka
Fanka BB :)
Cześć nie wiem czy mnie ktoś pamięta..alee chciałam tylko się pochwalić iż 7.09.2019 zostałam szczęśliwa mamusia Michaliny! Poród SN w 36+6, wywołany że względu na 8 cm rozwarcia i nie ryzykowano żeby nie wdala się infekcja. (nawet nie czułam skurczy boli jak się ono robiło ) pozdrawiam!! I 3mam kciuki za wszystkie staraczaki!
Oczekujaca123
Ja pamiętam ! Cieszę się, że Tobie też się udało;** gratuluję i zdrówka dla Ciebie i małej życzę.
A u nas znów napięcie... dzwonili mi , że musze natychmiast pojawić się i ginekologa, bo cytologia wyszła zła... wyć mi się chce....
Zbieram się i jadę...
A u nas znów napięcie... dzwonili mi , że musze natychmiast pojawić się i ginekologa, bo cytologia wyszła zła... wyć mi się chce....
Zbieram się i jadę...
Cześć nie wiem czy mnie ktoś pamięta..alee chciałam tylko się pochwalić iż 7.09.2019 zostałam szczęśliwa mamusia Michaliny! Poród SN w 36+6, wywołany że względu na 8 cm rozwarcia i nie ryzykowano żeby nie wdala się infekcja. (nawet nie czułam skurczy boli jak się ono robiło ) pozdrawiam!! I 3mam kciuki za wszystkie staraczaki!
Ojej trzymam kciuki zeby to byla zwykla infekcja [emoji8]Ja pamiętam ! Cieszę się, że Tobie też się udało;** gratuluję i zdrówka dla Ciebie i małej życzę.
Zbieram się i jadę...
reklama
roki_1991
Ja pamiętam gratuluję mocnoCześć nie wiem czy mnie ktoś pamięta..alee chciałam tylko się pochwalić iż 7.09.2019 zostałam szczęśliwa mamusia Michaliny! Poród SN w 36+6, wywołany że względu na 8 cm rozwarcia i nie ryzykowano żeby nie wdala się infekcja. (nawet nie czułam skurczy boli jak się ono robiło ) pozdrawiam!! I 3mam kciuki za wszystkie staraczaki!
Ja pamiętam ! Cieszę się, że Tobie też się udało;** gratuluję i zdrówka dla Ciebie i małej życzę.
Zbieram się i jadę...
Kochana, może po prostu za szybko po porodzie zrobiona. Spokojnie, będzie dobrze
Podziel się: