No mi się jeszcze ciulostwo przyplstalo w połogu więc "na swiezo". Będzie dobrzeProfesor od razy wysłał mnie do ginekologa -cytologa A że akurat ta lekarka przyjmowała w jego klinice to jestem już po konsultacji. No więc cytologia powtórzona, pobrali też powiew, bo może to być infekcja bo mam uplawy... na wyniku mam coś o ewentualnym HPV no i Cin 1. Więc teoretycznie nie najgorzej. Na oko nic tam nic widać.... Ale jak znów wyjdzie niepewna cytologia to idę na kolposkopie do szpitala wszystkiego dowiem się za tydzień we wtorek
@nafoczka miałam szew, ale później wszystkie.posiewy czyste aż do porodu.. po porodzie tylko ta cytologia ... I dziś powiew i powtórka cytologia. Zobaczymy...
A @Porzeczka1234 jak wygląda ta koposkopia? Ile się czeka na wyniku ? Długo się jest w szpitalu ?
reklama
burczuś
Fanka BB :)
@Gannka gratuluję z całego serca
@Oczekujaca123 bez paniki tylko proszę . Wszystko się unormuje, tak jak dziewczyny piszą.
pozdrawiam!
@Oczekujaca123 bez paniki tylko proszę . Wszystko się unormuje, tak jak dziewczyny piszą.
pozdrawiam!
Oczekujaca123
Bardziej martwi mnie to, że będę musiała iść do szpitala na badania A dzieci zostaną w domu .... o wyniku i o tym co dalej gdyby wyszedl zly nie mam czasu myśleć. Pocieszam się, że gin-cytolog widziała jakis uplawy więc może.to infekcja ...
@burczuś co U Ciebie? ;**
@burczuś co U Ciebie? ;**
@Gannka gratuluję z całego serca
pozdrawiam!
dagmarie25
Dostaniesz oryginały @ovli22 kiedy wizyta ?
Wizyta dopiero 7 listopada.
Cześć dziewczyny,
ja nadal ogarniam Intralipid. I miałabym do Was jeszcze jedno pytanie. W aptece nie ma problemu żeby go dostać. Jest tylko jedna sprawa. Nie mam go mieć wypisanego na receptę tylko na formularzu zamówienia (czy coś takiego) czy u Was też nie mogła być recepta ? Pytałam w dwóch różnych aptekach, które są u mnie i w obu wymagają właśnie takiego druku zamówienia. Napisałam do lekarza on jeszcze nie miał z czymś takim styczności.
Dziękuję za odpowiedzi
ja nadal ogarniam Intralipid. I miałabym do Was jeszcze jedno pytanie. W aptece nie ma problemu żeby go dostać. Jest tylko jedna sprawa. Nie mam go mieć wypisanego na receptę tylko na formularzu zamówienia (czy coś takiego) czy u Was też nie mogła być recepta ? Pytałam w dwóch różnych aptekach, które są u mnie i w obu wymagają właśnie takiego druku zamówienia. Napisałam do lekarza on jeszcze nie miał z czymś takim styczności.
Dziękuję za odpowiedzi
Charlotte21
Niestety nie pomogę bo biorę w klinice. ale życzę powodzeniaCześć dziewczyny,
Dziękuję za odpowiedzi
nie dziękuję wszystko już mam ogarnięte - tylko właśnie to zapotrzebowanie jeszcze zostało.Niestety nie pomogę bo biorę w klinice. ale życzę powodzenia
reklama
mialas intralipid we wtorek ? dzisiaj wizyta ? trzymam kciukiNiestety nie pomogę bo biorę w klinice. ale życzę powodzenia
Podziel się: