reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Profesor od razy wysłał mnie do ginekologa -cytologa A że akurat ta lekarka przyjmowała w jego klinice to jestem już po konsultacji. No więc cytologia powtórzona, pobrali też powiew, bo może to być infekcja bo mam uplawy... na wyniku mam coś o ewentualnym HPV no i Cin 1. Więc teoretycznie nie najgorzej. Na oko nic tam nic widać.... Ale jak znów wyjdzie niepewna cytologia to idę na kolposkopie do szpitala:( wszystkiego dowiem się za tydzień we wtorek

@nafoczka miałam szew, ale później wszystkie.posiewy czyste aż do porodu.. po porodzie tylko ta cytologia ... I dziś powiew i powtórka cytologia. Zobaczymy...

A @Porzeczka1234 jak wygląda ta koposkopia? Ile się czeka na wyniku ? Długo się jest w szpitalu ?
No mi się jeszcze ciulostwo przyplstalo w połogu więc "na swiezo". Będzie dobrze

reklama
Bardziej martwi mnie to, że będę musiała iść do szpitala na badania A dzieci zostaną w domu .... o wyniku i o tym co dalej gdyby wyszedl zly nie mam czasu myśleć. Pocieszam się, że gin-cytolog widziała jakis uplawy więc może.to infekcja ...

@burczuś co U Ciebie? ;**
@Gannka gratuluję z całego serca:)
@Oczekujaca123 bez paniki tylko proszę . Wszystko się unormuje, tak jak dziewczyny piszą.
pozdrawiam!

Cześć dziewczyny,

ja nadal ogarniam Intralipid. I miałabym do Was jeszcze jedno pytanie. W aptece nie ma problemu żeby go dostać. Jest tylko jedna sprawa. Nie mam go mieć wypisanego na receptę tylko na formularzu zamówienia (czy coś takiego) czy u Was też nie mogła być recepta ? Pytałam w dwóch różnych aptekach, które są u mnie i w obu wymagają właśnie takiego druku zamówienia. Napisałam do lekarza on jeszcze nie miał z czymś takim styczności.
Dziękuję za odpowiedzi

Cześć dziewczyny,

ja nadal ogarniam Intralipid. I miałabym do Was jeszcze jedno pytanie. W aptece nie ma problemu żeby go dostać. Jest tylko jedna sprawa. Nie mam go mieć wypisanego na receptę tylko na formularzu zamówienia (czy coś takiego) czy u Was też nie mogła być recepta ? Pytałam w dwóch różnych aptekach, które są u mnie i w obu wymagają właśnie takiego druku zamówienia. Napisałam do lekarza on jeszcze nie miał z czymś takim styczności.
Dziękuję za odpowiedzi
Niestety nie pomogę bo biorę w klinice. ;) ale życzę powodzenia ;)

reklama
Do góry