reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@tęczowa89 serdecznie Ci gratuluję tego małego wielkiego szczęścia:) Duo zdrówka dla synusia i obyś też szybciutko wróciła do sił po CC :*
@babydust przykro mi...:/
@dżoasia kciuki za Twoje dzieciaczki:) Dzielni jesteście...wszyscy:)
@Oczekujaca123 cieszę się,że u Was wszystko dobrze:) co do napięcia mięśniowego u dzieci...chyba 90% teraz je ma:)
@marshia :*
@bertha @Marthi za Was niezmiennie kciuki...
@Porzeczka1234 pozdrawiam:)
@marzycielka81 jak się macie? Oprócz oczywiście standardowych sytuacji...pięknie jest, co nie ??? ;) Napisz jak brat zareagował na Mateuszka :)
@burczuś pewnie masz rację.. Ale wiesz jaka była moja ciąża, tona leków, podtrzymywanie, stres... potem jednak przedwczesny poród no i gdzieś w podświadomości wiem, że to wszystko może mieć negatywne skutki na rozwój maluchów. Ale póki co nie wariuje i staramy się cieszyć każdym dniem. No i w końcu maluchy uśmiechają się do nas, do zabawek... to cieszy, że jest kontakt ;))

A co u Ciebie ? :*

@marshia przykro mi :( :* przytulam

reklama
@czarna_mala nie mam slow,tak mi przykro...
Ale wiem jedno Ty nie odpuscisz ,dojdziesz do celu... wierze w Ciebie tak jak i w cala forumowa reszte[emoji4]buziaki

@babydust bardzo mi przykro[emoji17]

@teczowa89 moje gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]

@marzycielka81 ogromne gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]bedzie wszytsko dobrze[emoji5]

@Porzeczka1234 cudownie ,ze u Was wszytsko dobrze.
Wow druga corcia[emoji7]a to juz tak na 100%
Ps u nas tez ok po prenatalnych

@dzoasia teraz musi byc tylko dobrze,z dnia na dzien bedzie coraz lepiej[emoji4][emoji8]

Wczesniaki, ale już na szczęście nie takie skrajne ;) u mnie wiki urodzona w 38tc a i tak mamy problemy z napięciem i asymetria.. Ale ćwiczenia dadzą radę :)

@Pami123 ja mam prawie 7miesięczną córcię z ciąży na wlewach z intra. Komórki nk 28%, rozwalone cytokiny, dramatyczne AMH (0,76). Ale do tego encorton 15 mg do 20tc, heparyna 0,6, Aspirin cardio i wlewy aż do 16 tc - najpierw co 4 dni, ostatecznie co 2 tyg - stopniowo schodziłam. To była 6 ciąża - dopiero ta udana.

Dziewczynki trochę nie ogarniam forum, bo zmarła moja mama tydzień temu i za dużo na głowie :(, ale gratuluję bobasów, @Oczekujaca123 i @dżoasia zycze siły i trzymam kciuki.
@Oczekujaca123 maja tez miała wnm, wszystko do ogarnięcia rehabilitacją :)

Nieustanne kciuki za strą gwardię i jej ciąże. @czarna_mała jesteś prawdziwą heroską :( Oby się wreszcie udało.

Przykro mi :( wyrazy współczucia kochana :*

@czarna_mala nie mam slow,tak mi przykro...
Ale wiem jedno Ty nie odpuscisz ,dojdziesz do celu... wierze w Ciebie tak jak i w cala forumowa reszte[emoji4]buziaki

@babydust bardzo mi przykro[emoji17]

@teczowa89 moje gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]

@marzycielka81 ogromne gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8]bedzie wszytsko dobrze[emoji5]

@Porzeczka1234 cudownie ,ze u Was wszytsko dobrze.
Wow druga corcia[emoji7]a to juz tak na 100%
Ps u nas tez ok po prenatalnych

@dzoasia teraz musi byc tylko dobrze,z dnia na dzien bedzie coraz lepiej[emoji4][emoji8]

A Ty juz wiesz kto mieszka w brzuszku? :)

@tęczowa89 serdecznie Ci gratuluję tego małego wielkiego szczęścia:) Duo zdrówka dla synusia i obyś też szybciutko wróciła do sił po CC :*
@babydust przykro mi...:/
@dżoasia kciuki za Twoje dzieciaczki:) Dzielni jesteście...wszyscy:)
@Oczekujaca123 cieszę się,że u Was wszystko dobrze:) co do napięcia mięśniowego u dzieci...chyba 90% teraz je ma:)
@marshia :*
@bertha @Marthi za Was niezmiennie kciuki...
@Porzeczka1234 pozdrawiam:)
@marzycielka81 jak się macie? Oprócz oczywiście standardowych sytuacji...pięknie jest, co nie ??? ;) Napisz jak brat zareagował na Mateuszka :)

Kochana Mateusz to bardzo wymagające dziecko. Nie śpię za dużo po nocach. Ogólnie wszystko super i jest przekochany ale mamy problem brzuszkowy. Męczą go baczki. Wybudza się i nie może spać.
Adrian jest cudownym strasznym bratem. Przynosi pieluszki i pomaga. Podaję smoczka i widać że cieszy się. Tylko czasami krzyczy bez powodu

@marshia
O rany...tak mi przykro :( :( Nawet nie chcę sobie wyobrażać odejścia mojej mamy :( Kilka lat temu pożegnałam niespodziewanie swojego tatę i na samą myśl o tym co wtedy przeżywałam przechodzą mnie dreszcze :( Ściskam :* :*

Witam.
Byłam dzisiaj na wizycie u doktora Sachy.
Bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora.
Zaproponował mi szczepienia (wcześniej byłam negatywnie do nich nastawiona teraz sama już nie wiem) mam podjąć decyzje i przyjść do niego wtedy na wizytę

@marzycielka81 to fajnie,że masz taką małą pomoc w Adrianku :)
@Oczekujaca123 wiem,że mimo wszystko jest strach o dzieciaczki, by wszystko się rozwijało jak trzeba :) Od mojej przyjaciółki dzieciątko urodziło się już w zamartwicy (dostał 2 pkt), bali się co będzie...a ten szkrab ma dziś już 6 lat i jest świetnym chłopakiem :) Także rehabilitacja czyni cuda ;)
A u mnie nic. Jeszcze się nie staramy :) Dziękuję,że wogóle pytasz ;*

Witam.
Byłam dzisiaj na wizycie u doktora Sachy.
Bardzo pozytywnie odebrałam Pana Doktora.
Zaproponował mi szczepienia (wcześniej byłam negatywnie do nich nastawiona teraz sama już nie wiem) mam podjąć decyzje i przyjść do niego wtedy na wizytę
A nie chcesz spróbować najpierw wlewów ? Czy u Ciebie one nie wystarcza ?

reklama
A jaki macie plan ? Czekacie na jakieś badania ? Czy po prostu na razie ospusciliscie ? Jeśli nie masz ochoty nie odpowiadaj.
Pamiętaj, że z całych sił trzymam za Ciebie kciuki;**
@marzycielka81 to fajnie,że masz taką małą pomoc w Adrianku :)
@Oczekujaca123 wiem,że mimo wszystko jest strach o dzieciaczki, by wszystko się rozwijało jak trzeba :) Od mojej przyjaciółki dzieciątko urodziło się już w zamartwicy (dostał 2 pkt), bali się co będzie...a ten szkrab ma dziś już 6 lat i jest świetnym chłopakiem :) Także rehabilitacja czyni cuda ;)
A u mnie nic. Jeszcze się nie staramy :) Dziękuję,że wogóle pytasz ;*

Do góry