W Krakowie Milewicz jest ginekologiem endokrynologiemOj ja bym chęcią znalazła ginekologa endokrynologa. takie ograniczenie czasu !
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Trochę daleko. Chociaż w sumie 1.5 h od. Katowic dziękuję za polecenieW Krakowie Milewicz jest ginekologiem endokrynologiem
Oczekujaca123
@tęczowa89 gratuluję ! :*** jak się czujesz?Oj ja bym chęcią znalazła ginekologa endokrynologa. takie ograniczenie czasu !
@dżoasia .... Tak się cieszę , że się odezwałaś. Cieszę się też, że jesteście w komplecie. Życzę Ci dużo siły, cierpliwości i wiary, bo tylko to może Ci pomóc. Zdrówka. Przytulam mocno ;***
@Charlotte21 u nas Franik jest gin Endo z NFZ przyjmuje na medyków. Tam jest też klinika nieplodnosci z nfz. Nie mam wyrobione opini co do niego, bo byłam tylko 2 razy w pierwszej ciąży Z Frankiem no ale pozytywne wrażenie wywarł na mnie po stracie ciąży. Prywatnie przyjmuje gdzieś na raciborskiej
tęczowa89
Dziękuję, że pytasz. Jest naprawdę bardzo dobrze. To moje drugie CC, więc wiedziałam już jak to wszystko przebiega więc byłam bardziej zestresowana.l bałam się tego bólu po. Jednak trafiłam na cudowny personel i anestezjolog anioła. Tutaj znieczulenie ogólne jest bardzo rzadko spotykane więc byl przejety moim losem i przyszedł nawet mnie odwiedzić. Oferował pomóc jeśli chcę wcześniej wizytę u neurologa zorganizować,no bardzo mnie zaskoczył. Ignas bardzo lubi się tulić i najchętniej zainstalował by się na stałe przy piersi [emoji23],a ja ratuje się już lanolina bo tak mnie podziobal. A jak twoje dzieciaki?@tęczowa89 gratuluję ! :*** jak się czujesz?
@dżoasia .... Tak się cieszę , że się odezwałaś. Cieszę się też, że jesteście w komplecie. Życzę Ci dużo siły, cierpliwości i wiary, bo tylko to może Ci pomóc. Zdrówka. Przytulam mocno ;***
@Charlotte21 u nas Franik jest gin Endo z NFZ przyjmuje na medyków. Tam jest też klinika nieplodnosci z nfz. Nie mam wyrobione opini co do niego, bo byłam tylko 2 razy w pierwszej ciąży Z Frankiem no ale pozytywne wrażenie wywarł na mnie po stracie ciąży. Prywatnie przyjmuje gdzieś na raciborskiej
Oczekujaca123
Cieszę się, że wszytko ok CC było.planowane czy jakoś wcześniej?
Fajnie, że trafiłaś na dibry personel. To dużo daje. Ja miałam CC w dniu kiedy większość lekarzy w tym mój byli nieobecni .... Ale dzięki anestezjolog i ginekolog, ktora mi sie trafila plus polozne bylo dobrze nawet zarty byly choc strs byl ogromny
Nasze dzieciaki dobrze. Rozwijają się i zaskakują nas każdego dni. Uśmiechają się do nas i to jest piękne fakt czasem mam dość i padam.. opieka nad dwójka, wymagających dzieci jest ciężka... czasem żałuję i wstydzę się swoich myśli... No ale później jak się uśmiechna to wszystko mija.
Walczymy z napięciem miesniowym u Stasia.. A tak poza tym to na razie wszystko ok... I oby tak zostało, choć widmo skutków wczesniactwa ciągle się jednak za nami ciągnie .
Fajnie, że trafiłaś na dibry personel. To dużo daje. Ja miałam CC w dniu kiedy większość lekarzy w tym mój byli nieobecni .... Ale dzięki anestezjolog i ginekolog, ktora mi sie trafila plus polozne bylo dobrze nawet zarty byly choc strs byl ogromny
Nasze dzieciaki dobrze. Rozwijają się i zaskakują nas każdego dni. Uśmiechają się do nas i to jest piękne fakt czasem mam dość i padam.. opieka nad dwójka, wymagających dzieci jest ciężka... czasem żałuję i wstydzę się swoich myśli... No ale później jak się uśmiechna to wszystko mija.
Walczymy z napięciem miesniowym u Stasia.. A tak poza tym to na razie wszystko ok... I oby tak zostało, choć widmo skutków wczesniactwa ciągle się jednak za nami ciągnie .
Dziękuję, że pytasz. Jest naprawdę bardzo dobrze. To moje drugie CC, więc wiedziałam już jak to wszystko przebiega więc byłam bardziej zestresowana.l bałam się tego bólu po. Jednak trafiłam na cudowny personel i anestezjolog anioła. Tutaj znieczulenie ogólne jest bardzo rzadko spotykane więc byl przejety moim losem i przyszedł nawet mnie odwiedzić. Oferował pomóc jeśli chcę wcześniej wizytę u neurologa zorganizować,no bardzo mnie zaskoczył. Ignas bardzo lubi się tulić i najchętniej zainstalował by się na stałe przy piersi [emoji23],a ja ratuje się już lanolina bo tak mnie podziobal. A jak twoje dzieciaki?
tęczowa89
Ja miałam planowane CC w 39+0 . Miałam okreslona datę już od maja .Cieszę się, że wszytko ok CC było.planowane czy jakoś wcześniej?
Trzymam kciuki za maluchy, niech chowają się zdrowo, a już za jakiś czas nikt nie będzie widział gołym okiem, że przyszły na świat wcześniej. Nadgonia wszystko.
roki_1991
Cieszę się, że wszytko ok CC było.planowane czy jakoś wcześniej?
Przypomnisz mi w którym tc urodziłas??
Oczekujaca123
34t4d
Przypomnisz mi w którym tc urodziłas??
reklama
burczuś
@tęczowa89 serdecznie Ci gratuluję tego małego wielkiego szczęścia Duo zdrówka dla synusia i obyś też szybciutko wróciła do sił po CC :*
@babydust przykro mi...:/
@dżoasia kciuki za Twoje dzieciaczki Dzielni jesteście...wszyscy
@Oczekujaca123 cieszę się,że u Was wszystko dobrze co do napięcia mięśniowego u dzieci...chyba 90% teraz je ma
@marshia :*
@bertha @Marthi za Was niezmiennie kciuki...
@Porzeczka1234 pozdrawiam
@marzycielka81 jak się macie? Oprócz oczywiście standardowych sytuacji...pięknie jest, co nie ??? Napisz jak brat zareagował na Mateuszka
@babydust przykro mi...:/
@dżoasia kciuki za Twoje dzieciaczki Dzielni jesteście...wszyscy
@Oczekujaca123 cieszę się,że u Was wszystko dobrze co do napięcia mięśniowego u dzieci...chyba 90% teraz je ma
@marshia :*
@bertha @Marthi za Was niezmiennie kciuki...
@Porzeczka1234 pozdrawiam
@marzycielka81 jak się macie? Oprócz oczywiście standardowych sytuacji...pięknie jest, co nie ??? Napisz jak brat zareagował na Mateuszka
Podziel się: