A dzownilas do Katowic czy zabrza bo moja koleżanka wczoraj dzwoniła do Katowic i zapisali ją jeśli dobrze pamietam to 10 wrzesnia@Pami123 dlugo czekalaś na termin u doktor Janosz? Dzwoniłam wczoraj i zaproponowano mi termin na 9 października... chyba zwariuję do tego czasu
reklama
Dr. Janosz przyjmuje jeszcze w Zabrzu.A dzownilas do Katowic czy zabrza bo moja koleżanka wczoraj dzwoniła do Katowic i zapisali ją jeśli dobrze pamietam to 10 wrzesnia
Ja umawiałam się w maju do niej to miałam termin na koniec czerwca w Katowicach.
A na 13 czerwca w Zabrzu ale musiałam z niego zrezygnować.
@ovli22 - a gdzie kochana robią te badania w Poznaniu???
@fondie - gratulacje
Dziewczyny FERTI.LMAN plus czy PROFER.TIL - który lepszy?? @iveo @Porzeczka1234
Rumuneska
Fanka BB :)
Termin złapałam w Rudzie Śląskiej. W Katowicach powiedziano mi że pani doktor przyjmuje tylko raz w tygodniu do godziny 14 zdaje się. Ja tam jestem w stanie dojechać przy dobrych wiatrach na 16tą więc nawet nie zapytałam o termin, a do Zabrza się nie dodzwoniłam - oba numery cały czas poczta głosowa. Ale będę jeszcze próbować
A dzownilas do Katowic czy zabrza bo moja koleżanka wczoraj dzwoniła do Katowic i zapisali ją jeśli dobrze pamietam to 10 wrzesnia
Porzeczka1234
My profer..til polecił nam je androlig urolog argumentujac najlepszym " nieoszukanym" składem ja polecam ten. Po 3 miesiacach liczba plemników 234 ml polepszyło sie jakoś 5 krotnie , oczywiście orzechy brazylijskie , zielone sałatki co 2 dzień tel nie w spodniach picie wódki raz na jakiś czas zero piweczka raczej wino czerwone.@ovli22 - a gdzie kochana robią te badania w Poznaniu???
@fondie - gratulacje
Dziewczyny FERTI.LMAN plus czy PROFER.TIL - który lepszy?? @iveo @Porzeczka1234
@ovli22 odszukam i odopisze na priv do wieczora
@Pami123 jaki jest wasz problem? Ty jezdziłaś do P szczepiłaś się?
Pracownia Andrologii - Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny UM w Poznaniu - Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny UM w Poznaniu
Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, ul. Polna 33, 60-535 Poznań
www.gpsk.am.poznan.pl
Właśnie ja się za bardzo szczepić nie chce ale jeśli będzie to ostateczność to się zgodzę.My profer..til polecił nam je androlig urolog argumentujac najlepszym " nieoszukanym" składem ja polecam ten. Po 3 miesiacach liczba plemników 234 ml polepszyło sie jakoś 5 krotnie , oczywiście orzechy brazylijskie , zielone sałatki co 2 dzień tel nie w spodniach picie wódki raz na jakiś czas zero piweczka raczej wino czerwone.
@ovli22 odszukam i odopisze na priv do wieczora
@Pami123 jaki jest wasz problem? Ty jezdziłaś do P szczepiłaś się?
Za mną dwa poronienia 6,9 tydz przy drugim poronieniu brałam clexane 0.4 acard 150 i wszystko metylowane teraz problemy z zajściem w ciąże jeszcze się pojawiły
reklama
Marthi
Dziekuje. Tak - znalazłam informacje wcześniej, ze ma Polnej badają p/c przeciw plemnikowe, ale nie robili innych, które chcieliśmy zrobić za jednym razem od razu... dlatego wybraliśmy ten Wrocek przy okazji KIRÓW i HLAC.
Podziel się: