reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Właśnie ja się za bardzo szczepić nie chce ale jeśli będzie to ostateczność to się zgodzę.
Za mną dwa poronienia 6,9 tydz przy drugim poronieniu brałam clexane 0.4 acard 150 i wszystko metylowane teraz problemy z zajściem w ciąże jeszcze się pojawiły
A jak mąż przebadany? A steryd brałaś leczyłaś sie u Paśnika? Wiesz pytałaś o Maline ja powiem tak on Was przebada wzdłuż i wszeż koszty drogie ok 6 tyś na dzień dobry chyva ze cos robiłaś u Paśnika ale on raczej szczepi podaje steryd gastrofil (to coś jak accofil) duzo ma ciąż udabych ale to Ty musisz zdecydować na jakie leczenie sie piszesz?

reklama
A jak mąż przebadany? A steryd brałaś leczyłaś sie u Paśnika? Wiesz pytałaś o Maline ja powiem tak on Was przebada wzdłuż i wszeż koszty drogie ok 6 tyś na dzień dobry chyva ze cos robiłaś u Paśnika ale on raczej szczepi podaje steryd gastrofil (to coś jak accofil) duzo ma ciąż udabych ale to Ty musisz zdecydować na jakie leczenie sie piszesz?
Dr Paśnik rozłożył rece powiedziel ze wyniki dobre mam wszystkie badania zlecone i zrobione które zalecił pan doktor Paśnik myślicie ze profesor Malinowski je przyjmie ? Wizytę u profesora Malinowskiego mam 25.07 czyli na dniach

Jak się okazało wizytę umówilam w maju jak zaczęłam chodzić do dr. Paśnika i on zaproponował profesora i bardzo miła Pani w rejestracji mi ją odnalazła teraz zapisuje pani na polowe wrzesni bo zapytałam

Dzwoniłam na 16 września mam wizytę . Umówiłam się w razie „W”to odmówię .

reklama
od 3 tygodni biorę kwas metylowany. Wcześniej brałam normalny najzwyklejszy z apteki. Od ostatniej wizyty u Pani doktor zmieniłam na tej, który wskazała. Homocysteinę robiłam już biorąc ten kwas jakieś 1,5 tygodnia.
Pani Doktor po tym jak otrzymała wyniki zaleciła właśnie kwas metylowany nic więcej nie napisała.
Ja już nie wiem gdzie jeszcze szukać.
A wit B12 bierzesz?

Do góry