reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi tak to jest... mama po stracie ma różne myśli... marzy,wyobraza sobie...czasami tkwi w jednym punkcie i boi się przyszłości,nie widzi jej w kolorach :/ to zrozumiałe i normalne...
Z doświadczenia wiem,że szans jest więcej,niż w nas siły,bo nawet kiedy sil brak,bezradnosc przytlacza,to serce podpowiada "walcz!" przecież jeszcze nie koniec...kim jest zwykły człowiek,aby decydować o tym co będzie jutro♡
Wewnetrzne pragnienie,mimo wszystkich niepowodzen sprawia,ze podnosimy się na nowo i bez końca...chociaz setki razy powiesz sobie "mam dosyć...nie dam rady...pora odpuścić" to i tak kolejnego dnia obudzisz się z myślą "jeszcze się uda,zrobię wszystko"... masz cel w życiu do,którego warto dążyć za wszelką cenę...warto,bo cuda się zdarzają i zablizniaja rany,nic ich nie uleczy,ale nabierają zupełnie nowego znaczenia.
Kiedyś wspomnisz moje słowa calujac małe paluszki,jak ja dzisiaj to robię ♡

Tego życzę każdej z Was ♡ przede wszystkim wiary...
I nawet gdyby przeszkody wydawały się nie do przejścia,macierzynstwo nie kończy się nawet na braku macicy...miłość sięga znacznie szerzej [emoji56]

ehh, @roxie123 pięknie to napisałas...

btw. moje ciało nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać... dokładnie 15 dni temu poroniłam, a wczoraj na usg (byłam na kontroli u gin) zapowiedź kolejnej owulacji, kilka pęcherzyków, endo już rosnące... z jednej strony szok, z drugiej w sumie dobrze, że szybko sie regeneruje i ciało prawidlowo pracuje...

ehh, @roxie123 pięknie to napisałas...

btw. moje ciało nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać... dokładnie 15 dni temu poroniłam, a wczoraj na usg (byłam na kontroli u gin) zapowiedź kolejnej owulacji, kilka pęcherzyków, endo już rosnące... z jednej strony szok, z drugiej w sumie dobrze, że szybko sie regeneruje i ciało prawidlowo pracuje...
Ooo to super ;)

Widzicie taki ten l8s trochę niesprawiedliwy ale i takie czasy mamy... wyjechałam masę km od domu a tu w prostej rozmowie jedna dziewczyna in vitro bo nie może a druga może ale ciągle ma jakieś zabiegi, straszna endometrioze i 1 dziecko. Teraz chyba faktycznie spotkać kogoś "bez obciazenia" jest trudniej ... także wciąż jestem myślami z wami i wspieram a jednocześnie stwierdzam w przekonaniu jak ogromne trzeba mieć szczęście... ♡ caluje

@marzycielka81 na usg w Łodzi oceniono ze nie jest takie złe jak mi napisano na usg w szpitalu w Gdańsku, dodatkowo w Gdańsku na usg stwierdzono mi tez brak przewodu żylnego a tutaj dwóch lekarzy mi oglądało i wszystko gra z serduszkiem. Ogólnie jak zawsze mogę chwalić i chwalić Malinę ale tylko dzięki Niemu, jego pomocy, uspokojeniu, poczuciu humoru czuje się dobrze. No i będę mieć cesarkę w Łodzi :) 5 sierpnia kładzie mnie do szpitala i zobaczymy czy zrobią od razu czy tydzień poLeze wtedy. Wytłumaczył mi co robić jeśli poród zacząłby się w Gdańsku, napisał mi zalecenia. Ogólnie dziękuje Bogu ze On jest ! Mnie zawiedli trochę moi super lekarze z gdanska a uwierzcie chodzę tu do najlepszych i wydałam kupę pieniędzy. Jestem spokojna, przepływy będę badać raz na tydzień, ktg raz na tydzień i odliczam dni :) @marzycielka81 a jak sytuacja u Ciebie?
Nie chciałam jakoś pisać tu o sobie, bo naprawdę jest mi niezmiernie prykro Żr taki ciężki jest tenczas dla tylu z Was. Myśle o tym ile mnie spotkało szczęścia ale tez pamietam o tym gdy to ja czytałam o porodach innych dziewczyn i wydawało mi się to nierealne. A teraz jestem w tum samym miejscu.ponad 4 lata czekałam na to... i tak nie dociera....

reklama
@marzycielka81 na usg w Łodzi oceniono ze nie jest takie złe jak mi napisano na usg w szpitalu w Gdańsku, dodatkowo w Gdańsku na usg stwierdzono mi tez brak przewodu żylnego a tutaj dwóch lekarzy mi oglądało i wszystko gra z serduszkiem. Ogólnie jak zawsze mogę chwalić i chwalić Malinę ale tylko dzięki Niemu, jego pomocy, uspokojeniu, poczuciu humoru czuje się dobrze. No i będę mieć cesarkę w Łodzi :) 5 sierpnia kładzie mnie do szpitala i zobaczymy czy zrobią od razu czy tydzień poLeze wtedy. Wytłumaczył mi co robić jeśli poród zacząłby się w Gdańsku, napisał mi zalecenia. Ogólnie dziękuje Bogu ze On jest ! Mnie zawiedli trochę moi super lekarze z gdanska a uwierzcie chodzę tu do najlepszych i wydałam kupę pieniędzy. Jestem spokojna, przepływy będę badać raz na tydzień, ktg raz na tydzień i odliczam dni :) @marzycielka81 a jak sytuacja u Ciebie?
Nie chciałam jakoś pisać tu o sobie, bo naprawdę jest mi niezmiernie prykro Żr taki ciężki jest tenczas dla tylu z Was. Myśle o tym ile mnie spotkało szczęścia ale tez pamietam o tym gdy to ja czytałam o porodach innych dziewczyn i wydawało mi się to nierealne. A teraz jestem w tum samym miejscu.ponad 4 lata czekałam na to... i tak nie dociera....
No to mocno trzymam za Was kciuki :*

@fondie Ty również wpadnij z dobrymi fluidami :*

Do góry