reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 ja tez brzuch jak kamień :/ wystarczy spacer do kuchni i mam napięcia. A chce wytrzymać do cesarki, 19 dni na pewno. Dla mnie to taki szok ta cesarka ale zaczynam widzieć dużo plusów :)

@ovli22 ja przy pierwszym poronieniu to łapałam wszystko jak leciało do takiego pojemniczka i położna sprawdzała czy to nie zarodek, kosmkwka itd. Nie udało się jednak pobrać bo możliwe ze wyleciało wcześniej już w domu. A lrzy drugim poronieniu to chciałam mieć zabieg właśnie żeby mi pobrali kosmowke do genesis. Udało się ale ciagle o tym przypominałam. W domu trzymałam w lodowce do następnego dnia ( co za trauma to była) rano był kurier, zbadano kosmkwke i wyszła wada genetyczna. Mi bardzo to pomogło przy dalszym leczeniu....

reklama
Wiecie co powiedziałam im konkretne , że chęć pobrać materiał !!!
żadnego pojemnika nie dostałam .
Jakbym została na zabiegu to tez nie gwarantowało mi to że jeszcze kosmowka jest ?!
Bo prawdę mówiąc coś mi wyleciało do wc ;( szkoda mi bardzo .
Dziewczyny czy myślicie ze powinnam pojechać do dr Malinowskiego .

@ovli22 myślę że powinnaś przebadac męża a dwa jeśli chodzi o Malinowskiego to już musisz sama wiedzieć czy jesteś gotowa się szczepić. A szpital powinien zapewnić Ci pojemnik. Mi do toalety nawet nie pozwolili iść jak powiedziałam że chce mieć badany material

@ovli22 myślę że powinnaś przebadac męża a dwa jeśli chodzi o Malinowskiego to już musisz sama wiedzieć czy jesteś gotowa się szczepić. A szpital powinien zapewnić Ci pojemnik. Mi do toalety nawet nie pozwolili iść jak powiedziałam że chce mieć badany material

A u Malinowskiego trzeba się szczepić. ?!

Nic mi nawet nie mówcie !!! Mi nic takiego nie powiedzieli ! Chociaż mówiłam kilkakrotnie !!!

Ja nie wiem jak to się wykonuje ! Bo nigdy nie miałam .
Myślałam ze dadzą mi tabletkę i zrobią zabieg ( tak miałam w Londynie ) a nic nie zrobili !!

Jestem w szoku !!

@ovli22 ja u Malinowskiego nie byłam więc nie umiem Ci odpowiedzieć ale chyba większość się u niego szczepi.
Co do szpitala w którym byłas to ręce opadają.

Wiem , że ręce opadają !!

Zrobili mnie w ch..!!! Nie wierzę !!
@ Marthi znalazłam w Poznaniu szpital gdzie wykonują badania przeciwciał plemnikowych z nasienia i krwi

reklama
@fondie super cieszę sie bardzo

@ovli22 powiedz na jakie leczenie ewentualnie byś się zdecydowała prócz encortonu ? Czy w ogóle byś sie na coś zdecydowała? Mi też nie udało się zbadać dzidzi . Wiem, ze człowiek jest wkurw...ale tego już nie cofniesz . Powinnaś się zastanowić w która stronę chcesz iść... zbadać męża obmyśleć plan bo myślę ,że nie zrezygnujesz z marzeń bo my kobiety silne uparte ciagle padamy a jednak sie podnosimy i walczymy dalej .. Jeśli bedziesz chciała informacji na temat Malinowskiego mogę opisać

@Hatice super myślę , że jesteś spokojniejsza. Piękne zdjęcia..

Do góry