Porzeczka1234
Fanka BB :)
Moim zdaniem tak ma przeciwciała moj mąż brał medrol 10 mg od 6-15 dnia cyklu tzw w okresie owu u mnie ok 12 dzień. Myślę , ze wyniki sa dobre troche ruch szybki mniejszy niż WHO ale tym bym sie nie przejmował bez względu na to co Ci powie lekarz. Cieszę się ,że zrobiliście to badania bo ja też w ciąże nie zachodziłam. Malina twierdzi , że bez sterydu ciąży bym nie donosiła. Mam duzo tego leku w razie w ♥♥♥♥Dziewczyny, mam pierwsze wyniki nasienia u męża. Zerknięcie? Na moje oko wyglada, ze ma p/c przeciw plemnikowe. A jak oceniacie resztę? Ja aż tak się na tym nie znam... @Porzeczka1234 czy to oznacza, ze mój mąż tez powinien brać Encorton przed owu? Jaka dawkę bierze Twój mąż?
Zobacz załącznik 997494Zobacz załącznik 997495Zobacz załącznik 997496Zobacz załącznik 997497
@justkaki powinnaś słuchać lekarza telegonicznego to moje zdanie. Nie bierz acardu zostaw heparynke szyjka jest ok moja w 35 byla spłaszczona i rozwarcie na pół palca wytrzymałam do cc i w dzien rano mnie badano i dalej było to samo. Nie dzwigaj poleguj wytrzymasz do 38 pozniej ciąża donoszona i niech sie dzieje wola Boza dzidzia przychodzi na swiat
@Hatice ty sie nie nastawiaj na cc juz malina się nie zgodzi na pewno ja miałam równo 38 tydzień i to było mega wcześnie ale ciąża donoszona. Ty chodzisz na ktg? Ja uważam, że jeśli nie bedzie wskazan nikt nawet w prywatnym szpitalu się nie zgodzi na cc w tym tygodniu ciąży dziecko jeszczs niedojrzale małe płucka itd przemyśl to sobie na spokojnie czy tego chcesz... Posłuchaj @marzycielka81 za bardzo się nakreciłaś musisz sie uspokoic chodź to trudne
@ovli22 bialko w moczu to moze zaszybko jesz kolacje i organizm " głoduje" nie dziecko . Robiłaś rozyczke w klasie igg i igm
Ostatnia edycja: