@fondie ja to tak pozytywnie śmieje się z Twojej "paniki "przypomniało mi się z ostatnuej Twojej ciąży z Mają. Mnie tu nie przeszkadza panika po prostu Cię rozumiem i wiem, że łatwo nie jest ale na pewno łatwiej niż z 1ciąża Malinową pewno i u Ciebie i u mnie.
@nafoczka kochana u nas dobrze, aż dziw i trochę czuje sie zdezorientowana czy tak bedzie do końca wyglądać ta ciąża i czy wytrzymam do końca mam nadzieję , że tak. Jak u Was?
@SheWolf co to znaczy zagrożenie przedwczesnym porodem u mnie wyszlo 1:274 że urodzę ok 34 tydzień donosiłam do 38 i cc było. Ile Ci wyszło wiesz, ze to tylko statystyka wyliczana na podstawie historii położniczej która u nas delikatnie mówiąc dość skomplikowana
@ovli22 mnie tez czasem pobolewa brzuch biore wtedy 2 magnezy. U mnie mdłości po każdym posiłku . Dziś powiedziałam mamie o ciąży bo się obrazi w końcu . Aktualnie 12+6 . wczoraj mialam usg bo chodzę do medicover jeszcze do gin po skierowanie na badania itd.
Dziewczyny ok 32 lata laik całkowity probował udawać że sie zna ale ciężko było haha byłam madrzeja od niego biedny. Ale fraxi na R pisze