reklama
basiawol
Fanka BB :)
marzycielka81
@nafoczka udanego o odpoczynku i powodzenia w nowej pracy. Już dużo nie zostało dasz radę z wredna baba
@nafoczka dokładnie dasz radę [emoji6] jesteś silna kobietką ! Nie takie sprawy przeszłaś !!
Dziewczyny czy zdarzyło wam się pomylić strony brzucha jak robiliście zastrzyki ?!
Bo ja czasami zapominam z której strony robiłam ostatniego dnia !
Czy to ma duże znaczenie jak np 2 razy dam na ta samą stronę brzucha ?
marzycielka81
@ovli22 wg mnie nie ma znaczenia. Ja nigdy nie robiłam raz z jednej raz z drugiej. Robię ze strony z której mi wygodnie. Mówimy o heparyne?
Tak heparynę
@ovli22 strony brzucha sa bez znaczenia
@nafoczka wypocznij porzadnie, nabierz sil na nowy rozdzial zycia. Jestes dzielna kobietka, poradzisz sobie spiewajaco. Z chlopakami i SI takze. My tez mamy zaburzenia. Niedlugo diagnoza i szukanie miejsca do cwiczen
A to dzisiejszy wypoczynek Helenki [emoji4] w koncu jest na urlopie
@nafoczka wypocznij porzadnie, nabierz sil na nowy rozdzial zycia. Jestes dzielna kobietka, poradzisz sobie spiewajaco. Z chlopakami i SI takze. My tez mamy zaburzenia. Niedlugo diagnoza i szukanie miejsca do cwiczen
A to dzisiejszy wypoczynek Helenki [emoji4] w koncu jest na urlopie
dżoasia
Porzeczuś, dziewczynko póki co stoją trochę w miejscu, bo odstawili im żywienie pozajelitowe i sa tylko na moim mlesiu. Ponoć to normalne ale zaczynam się już trochę niecierpliwić, bo prawie od 2 tygodni oscylują w granicach 1000-1100g. Malunie są, ale taaaaaaaaaaakie kochane@dżoasia kochana mam nadzieję , że cierpienia Twoje a przede wszystkim dziewczynek będzie coraz mniejsze. Bardzo Ci współczuję przeżyć wiem , że nie jest Ci łatwo ale liczę, że niedługo to się skończy i pojedziecie wszyscy do domu.
Kochana urosły twoje dziewczynki ile ważą nie wiem czy to istotne pytanie ale dla mnie jako laika wyobrażenie jakiej wielkości moga być ?
Bardzo mocno przytulam i wspieram wirtualnie .
@SheWolf to było inne badanie ale mi tych procet wyszło duzo wiecej chyba ze 20 ileś. Nie myśl o tym to może a nie musi sie zdarzyć . Jesli posiadamy juz taka wiedzę wykorzystamy ją w dobrym kierunku odpoczywaj, oszczedzaj się i myśl pozytywnie to dużo daje. Musi być dobrze i kropka
@Marthi chciałabym mieć taka pewność ....Czasem bardzo się boję... pewnie jak każda z nas.. Przytulam
@Marthi, aż brakuje mi słów... trzymaj się jakoś bidulo :* tak strasznie, strasznie mi przykro ;(
reklama
roki_1991
@nafoczka dokładnie dasz radę [emoji6] jesteś silna kobietką ! Nie takie sprawy przeszłaś !!
Dziewczyny czy zdarzyło wam się pomylić strony brzucha jak robiliście zastrzyki ?!
Bo ja czasami zapominam z której strony robiłam ostatniego dnia !
Czy to ma duże znaczenie jak np 2 razy dam na ta samą stronę brzucha ?
Nie ma znaczenia
Podziel się: