reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka zmiany sa czasem dobre. Ja chetnie bym sprzedala dom i zaczela od nowa gdzies daLEKO GDZIE NIKT MNIE NIE ZNA
a JA ZNOW BYLAM CHORA ehhh nie mam sily lapie kazde gownoo

reklama
@nafoczka zmiany sa czasem dobre. Ja chetnie bym sprzedala dom i zaczela od nowa gdzies daLEKO GDZIE NIKT MNIE NIE ZNA
a JA ZNOW BYLAM CHORA ehhh nie mam sily lapie kazde gownoo
@Marthi jak sie masz? Jestes na L4? odpoczywasz???? Skad jestes?

@nafoczka udanego o odpoczynku i powodzenia w nowej pracy. Już dużo nie zostało dasz radę z wredna baba :)

@nafoczka dokładnie dasz radę [emoji6] jesteś silna kobietką ! Nie takie sprawy przeszłaś !!

Dziewczyny czy zdarzyło wam się pomylić strony brzucha jak robiliście zastrzyki ?!
Bo ja czasami zapominam z której strony robiłam ostatniego dnia !
Czy to ma duże znaczenie jak np 2 razy dam na ta samą stronę brzucha ?

@ovli22 strony brzucha sa bez znaczenia

@nafoczka wypocznij porzadnie, nabierz sil na nowy rozdzial zycia. Jestes dzielna kobietka, poradzisz sobie spiewajaco. Z chlopakami i SI takze. My tez mamy zaburzenia. Niedlugo diagnoza i szukanie miejsca do cwiczen

A to dzisiejszy wypoczynek Helenki [emoji4] w koncu jest na urlopie
IMG_20190707_131956.jpg

@dżoasia kochana mam nadzieję , że cierpienia Twoje a przede wszystkim dziewczynek będzie coraz mniejsze. Bardzo Ci współczuję przeżyć wiem , że nie jest Ci łatwo ale liczę, że niedługo to się skończy i pojedziecie wszyscy do domu.
Kochana urosły twoje dziewczynki ile ważą nie wiem czy to istotne pytanie ale dla mnie jako laika wyobrażenie jakiej wielkości moga być ?
Bardzo mocno przytulam i wspieram wirtualnie .

@SheWolf to było inne badanie ale mi tych procet wyszło duzo wiecej chyba ze 20 ileś. Nie myśl o tym to może a nie musi sie zdarzyć . Jesli posiadamy juz taka wiedzę wykorzystamy ją w dobrym kierunku odpoczywaj, oszczedzaj się i myśl pozytywnie to dużo daje. Musi być dobrze i kropka ;):)

@Marthi chciałabym mieć taka pewność ....Czasem bardzo się boję... pewnie jak każda z nas.. Przytulam
Porzeczuś, dziewczynko póki co stoją trochę w miejscu, bo odstawili im żywienie pozajelitowe i sa tylko na moim mlesiu. Ponoć to normalne ale zaczynam się już trochę niecierpliwić, bo prawie od 2 tygodni oscylują w granicach 1000-1100g. Malunie są, ale taaaaaaaaaaakie kochane :)

@Marthi, aż brakuje mi słów... trzymaj się jakoś bidulo :* tak strasznie, strasznie mi przykro ;(

reklama
@nafoczka dokładnie dasz radę [emoji6] jesteś silna kobietką ! Nie takie sprawy przeszłaś !!

Dziewczyny czy zdarzyło wam się pomylić strony brzucha jak robiliście zastrzyki ?!
Bo ja czasami zapominam z której strony robiłam ostatniego dnia !
Czy to ma duże znaczenie jak np 2 razy dam na ta samą stronę brzucha ?

Nie ma znaczenia ;)

Do góry