Multi gyn. Zadziwiajace nie ma rzadnych mozliwych skutkow ubocznychDziewczyny czy istnieją jakieś globulki na infekcje bezpieczne dla kobiet w ciąży ?
reklama
Z córka miałam dłużej zakaz i wytrzymałam więc i teraz damy radę [emoji16] chociaż jak ma początku nawet się nie chciało tak teraz pod koniec hormony buzują [emoji23]
Mi też pomógł lactovaginal. Chociaż ostatnio rozmawiałam z jakaś lekarka to polecała provag ale nie próbowałam.
Mi też pomógł lactovaginal. Chociaż ostatnio rozmawiałam z jakaś lekarka to polecała provag ale nie próbowałam.
marzycielka81
Fanka BB :)
Tak może wystawic l4 i receptę na R jeśli ma umowę z nfzA powiedzcie czy lekarza prywatny tez może wystawić zwolnienie chorobowe ?
Czy muszę iść na kasę chorych ?
Ilu wy macie lekarzy ?
Porzeczka1234
6 tygodniJak długo po poronieniu trzeba odczekać przed zrobieniem badań immunologicznych?
@Nadzieja2018 @Destino bada sie też przepływy maciczne i one sa mega wazne nie tylko w łożysku jakoś to sie fachowo nazywa ale nie pamietam jak moge ustalic jak kogoś to interesuje.
@Hatice wciąż sie upieram ze ciaza prowadzona jest dobrze ktg od 34 tygodnia jest mega szybko. Co nie zwalnia nas mam z czuwania. Bedzie dobrze
@ovli22 kazdy lekarz wystawi l4 i receptę Nzf czy prywatny
@Porzeczka1234 tak w macicy sprawdza sie, czy lozysko wlasciwie pracuje, ale szczegulow tez juz nie pamietam. Dziekuje, jak zwykle jestes niezawodna [emoji8] ucaluj Zosie
kasiula222
Dziewczyny miała któraś z Was tak że chodziła do 2 ginow prowadząc ciążę ?
reklama
Podziel się: