reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja tak mialam, a wliczajac ip to nawet 3.

Nie skapnęli się nawzajem? Ze jakieś badania np. wcześniej zrobiłaś niż drugi zalecał czy coś? Jak rozwiązalaś sytuacje z L4?

Ja obecnie tez chodzę do 2 co prawda prywatnie... Zastanawiam się czy zostać przy jednym czy jak to rozwiązać. Póki co, wole sprawdzić dwa razy na tym etapie niż za mało... ale wiąże się to z niedogodnościami lekkimi i ściemnianiem, którego nie lubię i nie umiem w nie „grać”.

Dziewczyny byłam dzisiaj u gina ! Choć miałam nie iść żeby się nie stresować ! No ale poszłam bo chodziło o tą infekcje !

Zrobił mi przy okazji usg i powiedział , że wszystko wygląda dobrze ! I ze serduszko już jest !
Ale to inny gin nie ten co ostatnio .

A najlepiej jak mnie zestresował bo robił mi usg a tam nie widać żadnego pęcherzyka nic kompletnie !!

I mówi do mnie że nie ma żadnej ciąży!!
Ja mówę jak to kurde nie ma ? Przecież jeszcze była ostatnio !!

No i co się okazało ?!
Ja mam macice dwurożna i on sprawdzał tylko jeden róg a ciąża była w drugim rogu ha ha

@ovli22 - super !!!!! cieszę się, ze jest serduszko! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ to teraz z kopyta do przodu!!!! [emoji7][emoji6][emoji6]

@Marthi l4 brakam tylko od jednwgo, badania te same do obydwuch. Wiedzieli, ze wiecej sprawdzam niz trzeba. Mialam 2 ksiazeczki. Problem pojawial sie w szpitalu bo wtedy musialam wybierac kto mnie prowadzi. Nic nie zciemnialam, bo nie mialam co sciemniac

@kasiula222 a po co mieli o sobie wiedziec. Kazdy mial cos do zrobienia i tyle

Moi lekarze sie uzupelniali. Dzieki temu na poczatku mialam usg co tydzien na poczatku

@ovli22 to cudowne wiadomosci [emoji7] a moze to oznacza, ze trzeba zmienic gina, skoro na wstepie cie straszy. Musisz miec takiego, kto bedzie syawial ciebie i twoja wiare w maluszka na nogi. No i zawalczy w razie yrudnosci

Ostatnia edycja:
@ marthi l4 brakam tylko od jednwgo, badania te same do obydwuch. Wiedzieli, ze wiecej sprawdzam niz trzeba. Mialam 2 ksiazeczki. Problem pojawial sie w szpitalu bo wtedy musialam wybierac kto mnie prowadzi

A ten drugi nie dziwił się, ze L4 nie bierzesz? I badania terminowo Ci się nakladaly? Pytam bo ten mój I gin po 1 wizycie zalecił mi mega dużo badan, a ta II gin powiedziała, ze zaleci mi później badania (wizytę mam u niej jutro a badania robiłam 18 czerwca bo wizytę u I miałam 19.06) i teraz nie wiem czy ja ściemniać ze badałam dla świetego spokoju krzepliwość i zbadałam od razu to co zawsze bada się na początku ciąży (toxo HIV itd) czy przynieść jej to na następna wizytę i liczyć ze po dacie się nie skapnie... sama nie wiem. Nie chce wyjść na taka co nie ufa lekarzom, ale tez nie chce by Ci lekarze nawzajem o sobie wiedzieli :/

@ovli22 - super !!!!! cieszę się, ze jest serduszko! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ to teraz z kopyta do przodu!!!! [emoji7][emoji6][emoji6]

No ale tak dziwne troszkę bo wychodzi dopiero ponad 5 tydzień to Chyba za wcześnie na serduszko .
No i z jego obliczeń jakby było wszystko Ok to miałabym termin na 20 lutego +/_

reklama
A powiedzcie czy lekarza prywatny tez może wystawić zwolnienie chorobowe ?
Czy muszę iść na kasę chorych ?
Ilu wy macie lekarzy ?
Tak, może wystawić l4 :)

Dziewczyny byłam dzisiaj u gina ! Choć miałam nie iść żeby się nie stresować ! No ale poszłam bo chodziło o tą infekcje !

Zrobił mi przy okazji usg i powiedział , że wszystko wygląda dobrze ! I ze serduszko już jest !
Ale to inny gin nie ten co ostatnio .

A najlepiej jak mnie zestresował bo robił mi usg a tam nie widać żadnego pęcherzyka nic kompletnie !!

I mówi do mnie że nie ma żadnej ciąży!!
Ja mówę jak to kurde nie ma ? Przecież jeszcze była ostatnio !!

No i co się okazało ?!
Ja mam macice dwurożna i on sprawdzał tylko jeden róg a ciąża była w drugim rogu ha ha

Super wiadomość!!! Bardzo mocno gratuluję! :)

Do góry