reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia , nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić przez co przechodzicie z mężem... przesyłam słowa wsparcia i modlitwę za Twoje dzielne córeczki. Ty też musisz znaleźć siły w sobie dla nich, choć na pewno to bardzo trudne. Jesteś bardzo dzielna. Wierzę, że powolutku, małymi kroczkami wszystko dobrze się skończy.

Dziewczynki zrobily mi dzien matki. Urodzily sie w niedziele w nocy. Mimo tractocilu od wieczora mialam silne bole, jak sie pozniej okazalo jedna znow byla juz czesciowo w pochwie, wiec wzieli mnie od razu na prorodowke. Na razie dzielnie walcza o zycie a ja dla nich o mleczko. Dzis udalo sie zebrac do strzykawki 1ml. Prosimy o modlitwe...
Boże ! Takie maleństwa ❤ dzielnie będą walczyć. Oczywiście że się pomodle. Oby wszystko było dobrze. A jak się trzymasz ?

Dziewczyny, dziekuje wam wszystkim i kazdej z osobna. Od czasu do czasu dam znac co u nas, poki co jestem w totalnej rozsypce i szoku, caly czas chce mi sie plakac. Jak.na nie patrze to mi tak milo na sercu, ale po rozmowie z lekarzem wszystkie nadzieje sie ulatniaja. Straszna hustawka :(

Dziewczynki zrobily mi dzien matki. Urodzily sie w niedziele w nocy. Mimo tractocilu od wieczora mialam silne bole, jak sie pozniej okazalo jedna znow byla juz czesciowo w pochwie, wiec wzieli mnie od razu na prorodowke. Na razie dzielnie walcza o zycie a ja dla nich o mleczko. Dzis udalo sie zebrac do strzykawki 1ml. Prosimy o modlitwe...
@dżoasia bądź silna, wierzę bardzo w to, że wszystko będzie dobrze, że dziewczynki będą walczyć. Pomódl się do św.Rity- ja też będę pamiętać o Was w modlitwie...

@dżoasia - tyle ciotek trzyma kciuki i się modli, musi być dobrze... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ślemy ciepłe fluidy dla Ciebie i dziewczynek!

reklama
Do góry