reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
matylda23
@dżoasia , nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić przez co przechodzicie z mężem... przesyłam słowa wsparcia i modlitwę za Twoje dzielne córeczki. Ty też musisz znaleźć siły w sobie dla nich, choć na pewno to bardzo trudne. Jesteś bardzo dzielna. Wierzę, że powolutku, małymi kroczkami wszystko dobrze się skończy.
Charlotte21
Boże ! Takie maleństwa ❤ dzielnie będą walczyć. Oczywiście że się pomodle. Oby wszystko było dobrze. A jak się trzymasz ?Dziewczynki zrobily mi dzien matki. Urodzily sie w niedziele w nocy. Mimo tractocilu od wieczora mialam silne bole, jak sie pozniej okazalo jedna znow byla juz czesciowo w pochwie, wiec wzieli mnie od razu na prorodowke. Na razie dzielnie walcza o zycie a ja dla nich o mleczko. Dzis udalo sie zebrac do strzykawki 1ml. Prosimy o modlitwe...
dżoasia
Dziewczyny, dziekuje wam wszystkim i kazdej z osobna. Od czasu do czasu dam znac co u nas, poki co jestem w totalnej rozsypce i szoku, caly czas chce mi sie plakac. Jak.na nie patrze to mi tak milo na sercu, ale po rozmowie z lekarzem wszystkie nadzieje sie ulatniaja. Straszna hustawka
marzycielka81
@dżoasia bądź silna, wierzę bardzo w to, że wszystko będzie dobrze, że dziewczynki będą walczyć. Pomódl się do św.Rity- ja też będę pamiętać o Was w modlitwie...Dziewczynki zrobily mi dzien matki. Urodzily sie w niedziele w nocy. Mimo tractocilu od wieczora mialam silne bole, jak sie pozniej okazalo jedna znow byla juz czesciowo w pochwie, wiec wzieli mnie od razu na prorodowke. Na razie dzielnie walcza o zycie a ja dla nich o mleczko. Dzis udalo sie zebrac do strzykawki 1ml. Prosimy o modlitwe...
reklama
Podziel się: