reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 Wazyly 770 i 740g. Dzis jeszcze jest przed wizyta wiec nie wiem jak teraz stoja z waga. Do tego na oddziale kwarantanna wiec widzialam je tylko kilka chwil.
@justkaki tak, sterydy podali w srode w nocy. Mam nadzieje ze choc troche zdazyly zadzialac.
Ogolnie stan bardzo ciezki, niby w miare stabilny ale to sie moze zmienic w kazdej chwili. Walcza z wylewami, slabymi przeplywami, jakas infekcja itp, ehh brak mi slow i sil ;(
@justkaki tak, sterydy podali w srode w nocy. Mam nadzieje ze choc troche zdazyly zadzialac.
Ogolnie stan bardzo ciezki, niby w miare stabilny ale to sie moze zmienic w kazdej chwili. Walcza z wylewami, slabymi przeplywami, jakas infekcja itp, ehh brak mi slow i sil ;(
Porzeczka1234
@Oczekujaca123 kochana z czasem kp przyjdzie ci łatwiej wspomnisz moje słowa. Co do spuchnietych nóg mi woda z calego ciala po porodzie poszla w nogi kostki mialam tak spuchniete nogi do kolan że wygladały jak 2 kołki nic nie dostałam na to nogi do gory i tyle po ok 2 tygodniach zeszło. Pamietaj o heparynie zeby ja brac dobrze kontrolować d-dimery . Czekam na info o sluchu i trzymam nieziennie kciuki
@dżoasia kochana musi byc dobrze płacze bo wiem jak Ci ciężko jestem z Wami bądź silna musimy wierzyć że wszystko bedzie dobrze
@dżoasia kochana musi byc dobrze płacze bo wiem jak Ci ciężko jestem z Wami bądź silna musimy wierzyć że wszystko bedzie dobrze
marshia
reklama
marzycielka81
Podziel się: