reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 @dżoasia @Oczekujaca123 i inne przyszłe mamusie ten wątek w którym radzimy sobie wspieramy w temacie dzieci to wątek zamkniety jesli któraś ma ochotę do niego dołączyć zgłoście może @agatush czy jak @nafoczka @roxie123
Zgłoszę do moderacji :-* ja też jestem - czytam Was codziennie i regularnie... Może za jakiś czas wbije się w rozmowę :-*

Czy któraś z mamuś obecnych lub przyszłych, która jeszcze nie jest na wątku zamkniętym chce do niego dołączyć?

reklama
Zgłoszę do moderacji :-* ja też jestem - czytam Was codziennie i regularnie... Może za jakiś czas wbije się w rozmowę :-*

Czy któraś z mamuś obecnych lub przyszłych, która jeszcze nie jest na wątku zamkniętym chce do niego dołączyć?
Ja poproszę tez o dostęp ;*

Ja bym chciała :) :)

@basiawol - dziekuje, ze pytasz. ;) Wybacz, ale coraz rzadziej wchodzę już na forum i już nie śledzę na bieżąco...
Babcia lepiej, zdecydowanie. Psiaka cały czas diagnozujemy, bo jest przypadkiem jednym na 10 milionów chyba ze swoimi wynikami, a ja - czuje się ok, generalnie. Tego cyklu już nie stymulowałam. Były jakieś starania naturalne, ale bez wielkiej spiny. Byłam dziś u endokrynologa na kontroli. Powiedział, ze mam do 1.07 zrobić przerwę z Sioforem żeby się moj organizm nie przyzwyczaił za bardzo do niego skoro ciąży nie ma...Rozmawialiśmy tez o prolaktynie, która mam na czczo cały czas w normie. Mówił, ze tego się już nie bada (prolaktyny z obciążeniem) i mój gin ma racje, ale przepisał mi Dostinex bo mówi, ze to mi nie zaszkodzi i jak chce to mogę brać...Tarczyca/Hashimoto rewelacja, w usg i wyniki mam super... Zapisał mi tez jakiś lek na 3 miesiące żebym zrobiła sobie terapie hormonalna, jak chce, żeby wzmocnić moje cykle, jakieś estrogeny chyba. Mam receptę. Ogólnie ufam mu, jest spoko i mega chce pomoc... Dostinex pewnie spróbuje. O tej hormonalnej muszę poczytać... i zobaczę. A ogólnie to myśle o „urlopie” od starań, trochę już mnie to meczy. Byłam w pt chwile potańczyć w klubie, mimo ze nie piłam alko bo wyszło to spontanicznie (byłyśmy we trzy na kolacji i jedna kumpela chciała zobaczyć nowy klub) to trochę odżyłam, było fajnie. Aż mam ochotę się napić porządnie i iść w miasto... Sama z koleżankami potańczyć. I poszaleć jak jeszcze 3-4 lata temu.... :) mam dość życia pod owulacje;) a jak u Ciebie? Starania rozpoczęte? Jak coś to pisz na priv, gdyby mi umknęło tu na wątku, bo tak jak wspomniałam - rzadko już tu zaglądam[emoji8]

Pozdrawiam pozostałe forumowiczki i wszystkim życzę wszystkiego dobrego!

@agatush ja poproszę:)

Co do.pomocy po porodzie to maz będzie pracował co drugi dzień, ale po 10-12h. Na początku na pewno będzie miał 2-3tyg wolnego. Potem na trochę może mama weźmie wolne ewentualnie będzie wpadać po 17 po pracy. Zawsze to coś na początek.

Wiem że basen ćwiczenia w połóg odpadają ale już myślę co będzie po :)

Ktoś p9leca doradcę laktacyjnego z okolic Katowic?

Mój lekarz ma mnie w dupie i dalej nie odpisuje. Zostałam ze złymi wynikami krzepliwości sama. Załamka :( myślicie, że można iść do rodzinnego?

reklama
Do góry