reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 @dżoasia @Oczekujaca123 i inne przyszłe mamusie ten wątek w którym radzimy sobie wspieramy w temacie dzieci to wątek zamkniety jesli któraś ma ochotę do niego dołączyć zgłoście może @agatush czy jak @nafoczka @roxie123
Zgłoszę do moderacji :-* ja też jestem - czytam Was codziennie i regularnie... Może za jakiś czas wbije się w rozmowę :-*

Czy któraś z mamuś obecnych lub przyszłych, która jeszcze nie jest na wątku zamkniętym chce do niego dołączyć?

reklama
Zgłoszę do moderacji :-* ja też jestem - czytam Was codziennie i regularnie... Może za jakiś czas wbije się w rozmowę :-*

Czy któraś z mamuś obecnych lub przyszłych, która jeszcze nie jest na wątku zamkniętym chce do niego dołączyć?
Ja poproszę tez o dostęp ;*

Ja bym chciała :) :)

@basiawol - dziekuje, ze pytasz. ;) Wybacz, ale coraz rzadziej wchodzę już na forum i już nie śledzę na bieżąco...
Babcia lepiej, zdecydowanie. Psiaka cały czas diagnozujemy, bo jest przypadkiem jednym na 10 milionów chyba ze swoimi wynikami, a ja - czuje się ok, generalnie. Tego cyklu już nie stymulowałam. Były jakieś starania naturalne, ale bez wielkiej spiny. Byłam dziś u endokrynologa na kontroli. Powiedział, ze mam do 1.07 zrobić przerwę z Sioforem żeby się moj organizm nie przyzwyczaił za bardzo do niego skoro ciąży nie ma...Rozmawialiśmy tez o prolaktynie, która mam na czczo cały czas w normie. Mówił, ze tego się już nie bada (prolaktyny z obciążeniem) i mój gin ma racje, ale przepisał mi Dostinex bo mówi, ze to mi nie zaszkodzi i jak chce to mogę brać...Tarczyca/Hashimoto rewelacja, w usg i wyniki mam super... Zapisał mi tez jakiś lek na 3 miesiące żebym zrobiła sobie terapie hormonalna, jak chce, żeby wzmocnić moje cykle, jakieś estrogeny chyba. Mam receptę. Ogólnie ufam mu, jest spoko i mega chce pomoc... Dostinex pewnie spróbuje. O tej hormonalnej muszę poczytać... i zobaczę. A ogólnie to myśle o „urlopie” od starań, trochę już mnie to meczy. Byłam w pt chwile potańczyć w klubie, mimo ze nie piłam alko bo wyszło to spontanicznie (byłyśmy we trzy na kolacji i jedna kumpela chciała zobaczyć nowy klub) to trochę odżyłam, było fajnie. Aż mam ochotę się napić porządnie i iść w miasto... Sama z koleżankami potańczyć. I poszaleć jak jeszcze 3-4 lata temu.... :) mam dość życia pod owulacje;) a jak u Ciebie? Starania rozpoczęte? Jak coś to pisz na priv, gdyby mi umknęło tu na wątku, bo tak jak wspomniałam - rzadko już tu zaglądam[emoji8]

Pozdrawiam pozostałe forumowiczki i wszystkim życzę wszystkiego dobrego!

@agatush ja poproszę:)

Co do.pomocy po porodzie to maz będzie pracował co drugi dzień, ale po 10-12h. Na początku na pewno będzie miał 2-3tyg wolnego. Potem na trochę może mama weźmie wolne ewentualnie będzie wpadać po 17 po pracy. Zawsze to coś na początek.

Wiem że basen ćwiczenia w połóg odpadają ale już myślę co będzie po :)

Ktoś p9leca doradcę laktacyjnego z okolic Katowic?

Mój lekarz ma mnie w dupie i dalej nie odpisuje. Zostałam ze złymi wynikami krzepliwości sama. Załamka :( myślicie, że można iść do rodzinnego?

reklama
Do góry