reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino zgadzam się że najlepiej nie musieć używać laktatora. U mnie się akurat przydał żeby trochę rozkręcić laktacje. A polecam oczekującej na dwie piersi właśnie po to żeby trochę czasu mogła zaoszczędzić jeśli będzie musiała ściągnąć ;)

reklama
Dziewczyny można na Was liczyć bardziej niż na niejednego lekarza :D przyśpieszyć wizytę? Albo iść do rodzinnego? Nie wiem czy on może zapisać jakieś leki na rozrzedzenie.

Załączniki

• Screenshot_20190513_113618.jpg
    Screenshot_20190513_113618.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 96
Może wystarczy Acard ? Ja co prawda te wszystkie "czasy" mam ok, ale przy mutacji PAI-1 i tak biorę Acard. Dziewczyny na pewno pomogą, bo się bardziej znają niż ja. Ale na pewno bym poszła szybciej, bo ja to niecierpliwy człowiek jestem. :)

Może wystarczy Acard ? Ja co prawda te wszystkie "czasy" mam ok, ale przy mutacji PAI-1 i tak biorę Acard. Dziewczyny na pewno pomogą, bo się bardziej znają niż ja. Ale na pewno bym poszła szybciej, bo ja to niecierpliwy człowiek jestem. :)
Boję się tego Acardu :o myślisz że jedna tabletka wieczorkiem nie zaszkodzi?

Boję się tego Acardu :o myślisz że jedna tabletka wieczorkiem nie zaszkodzi?
No ja ciągle Acard 75 biorę. Przed ciążą i w ciąży. Na razie czuje się lepiej. :) nawet krew można normalnie mi pograć, a nie wkuwać się po 3 razy w żyłę. Sama bym nie brała. Ja jednak nie chciałabym mieć do siebie pretensji jakby coś się stało. :)Acard to i tak pikuś. Dziewczyny tutaj biorą zastrzyki z heparyny !

Dziewczyny czytam tak o tym acard proszę napiszcie mi co to jest za lęk i na co i czy na receptę?
Nie. Acard nie jest na receptę. Chodzi o rozrzedzenie krwi. Przy zakrzepach. :) Przepisany mają głównie dziewczyny z trombofilią. :) (chociaż tutaj może one akurat mają heparyne w zastrzykach). A Acard to podobne działanie do apiryny, ułatwia zagnieżdzenie się komórki jajowej :) a ciąży jak nie ma wskazań lekarza to chyba się nie bierze.

Nie. Acard nie jest na receptę. Chodzi o rozrzedzenie krwi. Przy zakrzepach. :) Przepisany mają głównie dziewczyny z trombofilią. :) (chociaż tutaj może one akurat mają heparyne w zastrzykach). A Acard to podobne działanie do apiryny, ułatwia zagnieżdzenie się komórki jajowej :) a ciąży jak nie ma wskazań lekarza to chyba się nie bierze.
Nie no u mnie chyba takich problemów nie ma. Ja jak widzę igle to wszystkie żyły się chowają i mają problem z wkuciem się ale jak już się wkuja to krew leci jak z kranu .

Dziewczyny czytam tak o tym acard proszę napiszcie mi co to jest za lęk i na co i czy na receptę?

Acard to lek na rozrzedzenie krwi. Pochodna aspiryny. Bierze się go żeby krew tak szybko nie krzepła, np przy ryzyku zawału. Ale też poprawia ukrwienie macicy i dzięki temu łatwiej dochodzi do zagnieżdżenia :)

reklama
Do góry