roki_1991
Fanka BB :)
Mi aptt jak pisała ola spadało też cały czas. Co badanie to było niżej. Brałam neoparin 0.4 i było wszystko okej@justaki piękny widok.
Ktoś mi może doradzić co przy spadajacym aptt. Miesiąc temu było 25.2 teraz jest 24.2 biorę heparyne 0.6.
Mam problem, że za dużo tyje mimo tego że cukry mam ok
@Porzeczka1234
Wrócił profesor szyjka ok, szew trzyma. Powiedział, że nawet może trochę się wydluzyla ;p waga dzieciaków to 1611 i 1925g
Teraz będę miała codziennie ktg (Tak to miałam co drugi dzien) i co drugi dzień badane przepływy, a tak to badali raz na tydzień no chyba że coś się działo
W każdym razie t4raz będę pod jeszcze większą kontrola [emoji23]
32t3d
@burczuś dziękuję [emoji8] A co u Ciebie ?
Poznaje kolejne osoby lekarza pod którym jestem i wiesz co....? Coraz bardziej myślę, że może on by Wam pomógł?
@dżoasia jak się czujesz? Co u Ciebie? No wymarzony 34 coraz bliżej... chciałabym dotrwac do 36go.... to już marzenie
@SheWolf tak bolał mnie brzuch jak na okres, zresztą przez większą część ciąży A po szwie to jeszcze bardziej. Ledwo mogłam usiąść. Krwawilam A potem plamilam 7 dni .. także to całkiem normalne
Trzymam kciuki kochana za was mocno! 33+0 dziś u was jeśli dobrze liczę więc już i tak jest super!
Wydaje mi się że dużo osób ma właśnie te dfs70. Nie mniej jednak na tak wysokie miano powinnaś dostać steryd w ciążyOdebrałam wyniki ANA. Czekam jeszcze na wynik antykoagulantu toczniowego. Takie wyniki chyba nic nie wnoszą do kwestii płodności?
ANA2
STWIERDZONO obecność przeciwciał przeciwjądrowych o typie świecenia nuclear dots i ziarnistym z dodatnimi strefami chromosomowymi w mianie 1:1280 oraz przeciwciał przeciwcytoplazmatycznych w mianie 1:2560.
ANA3
wszystko negatywne poza
DFS70 - SILNIE POZYTYWNY
U nas ciężkie noce, mała w ogóle w nocy nie śpi więc chodzę jak zombie... Chyba będzie mieć kolki, bo takie gazy i podkurcza nóżki... Testujemy kropelki i zobaczymy czy coś pomoże