reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino zgadzam się że najlepiej nie musieć używać laktatora. U mnie się akurat przydał żeby trochę rozkręcić laktacje. A polecam oczekującej na dwie piersi właśnie po to żeby trochę czasu mogła zaoszczędzić jeśli będzie musiała ściągnąć ;)

reklama
Dziewczyny można na Was liczyć bardziej niż na niejednego lekarza :D przyśpieszyć wizytę? Albo iść do rodzinnego? Nie wiem czy on może zapisać jakieś leki na rozrzedzenie.

Załączniki

• Screenshot_20190513_113618.jpg
    Screenshot_20190513_113618.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 94
Może wystarczy Acard ? Ja co prawda te wszystkie "czasy" mam ok, ale przy mutacji PAI-1 i tak biorę Acard. Dziewczyny na pewno pomogą, bo się bardziej znają niż ja. Ale na pewno bym poszła szybciej, bo ja to niecierpliwy człowiek jestem. :)

Może wystarczy Acard ? Ja co prawda te wszystkie "czasy" mam ok, ale przy mutacji PAI-1 i tak biorę Acard. Dziewczyny na pewno pomogą, bo się bardziej znają niż ja. Ale na pewno bym poszła szybciej, bo ja to niecierpliwy człowiek jestem. :)
Boję się tego Acardu :o myślisz że jedna tabletka wieczorkiem nie zaszkodzi?

Boję się tego Acardu :o myślisz że jedna tabletka wieczorkiem nie zaszkodzi?
No ja ciągle Acard 75 biorę. Przed ciążą i w ciąży. Na razie czuje się lepiej. :) nawet krew można normalnie mi pograć, a nie wkuwać się po 3 razy w żyłę. Sama bym nie brała. Ja jednak nie chciałabym mieć do siebie pretensji jakby coś się stało. :)Acard to i tak pikuś. Dziewczyny tutaj biorą zastrzyki z heparyny !

Dziewczyny czytam tak o tym acard proszę napiszcie mi co to jest za lęk i na co i czy na receptę?
Nie. Acard nie jest na receptę. Chodzi o rozrzedzenie krwi. Przy zakrzepach. :) Przepisany mają głównie dziewczyny z trombofilią. :) (chociaż tutaj może one akurat mają heparyne w zastrzykach). A Acard to podobne działanie do apiryny, ułatwia zagnieżdzenie się komórki jajowej :) a ciąży jak nie ma wskazań lekarza to chyba się nie bierze.

Nie. Acard nie jest na receptę. Chodzi o rozrzedzenie krwi. Przy zakrzepach. :) Przepisany mają głównie dziewczyny z trombofilią. :) (chociaż tutaj może one akurat mają heparyne w zastrzykach). A Acard to podobne działanie do apiryny, ułatwia zagnieżdzenie się komórki jajowej :) a ciąży jak nie ma wskazań lekarza to chyba się nie bierze.
Nie no u mnie chyba takich problemów nie ma. Ja jak widzę igle to wszystkie żyły się chowają i mają problem z wkuciem się ale jak już się wkuja to krew leci jak z kranu .

Dziewczyny czytam tak o tym acard proszę napiszcie mi co to jest za lęk i na co i czy na receptę?

Acard to lek na rozrzedzenie krwi. Pochodna aspiryny. Bierze się go żeby krew tak szybko nie krzepła, np przy ryzyku zawału. Ale też poprawia ukrwienie macicy i dzięki temu łatwiej dochodzi do zagnieżdżenia :)

reklama
Do góry