Oczekujaca123
Fanka BB :)
@kasiula222 no to zaciskam kciuki ;* nie wiem jaka jest norma hemoglobiny glikowanej, bo chyba tylko raz robiłam na początku ciąży i było ok , a teraz diabetolog nie zaleca, bo moje cukry nadal sa ok. Gdzieś mi się obiło o uszy, że ok 5 ale pewnie masz.podana dokładną normę@marzycielka81 ja mam termin wg okresu na 23 sieprnia a wg ostatniego usg na 17 sierpnia. Teraz jestem w 16 tc ( czyli 15 skończony ). A Ty na kiedy masz termin ?
Ja się dziś tak dobrze czuje.... szok....
Strasznie męczą mnie koszmary.... staram się przed snem tylko pozytywne myśleć ale koszmary i tak przychodzą. Rano zanim się ogarnę ze to nieprawda to chwile trwa.
Miłego dnia wszystkim !
@burczuś @Oczekujaca123 mam nadzieje ze na wszystko odpowiedziałam bo ja jestem taka zakręcona a spadek inteligencji totalny
@Hatice chyba przegapiłam, że pisałaś nam imię ale teraz szukam i jak dobrze widzę to Marysia ? mu też rozważaliśmy Marysie, ale edzie Staś i Amelka , no więc witamy się z Marysia
@marzycielka81 Kochana tak samo będziesz kochać czy to chłopczyk czy dziewczynka (teraz doczytałam, że Ci smutno).nawet tak nie myśl. Musimy się cieszyć z tego co jest nam dane, po naszych doświadczeniach. Ja się bałam, że edzie znów chłopczyk.. Ale to nie wynikało z marzeń, bałam się, że nie będę potrafiła myśleć o Nim jako o drugim dziecku.. że będzie ciągle kojarzył mi się z Frankiem że będę ich porównywać czy byliby podobni, czy to samo by robili, lubili itp.. I nadal się tego boje, dlatego od początku nadalam imiona. Nawet jak ich nie używałam to wiedziałam, że w to jest Staś i Amelka. Całkiem inne, "nowe " moje kolejne dzieci.[emoji7]