reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Proszę o modlitwę kciuki cokolwiek się da.
Nad ranem pojechałam na IP urologiczna bo od wczoraj męczyła mnie kilka nerkowa na chwilę przeszło ale w nocy znów wróciło. Faktycznie zastój w nerce badania zrobili dostałam antybiotyk i kazali jechać na ginekologie żeby sprawdzili czy nie wymaga to obserwacji w szpitalu. Ból nerki minął. Na usg okazało się że szyjka bardziej się rozwala. Pęcherz wpada w to rozwarcie. Jest kiepsko. Cześć zamknięta 1.89 Ale widać że coś się dzieje. Zostaje w szpitalu.... No i tyle.
23t5d...

Ostatnia edycja:
@Oczekujaca123 mocne kciuki i modlitwa. Byscie choc ze 2tygodnie jeszcze, ale nawet wiecej wyrwali. Znam historie dziewczyny jeszcze w dwupaku ok 30tc, ktora lezy z saczacymi sie wodami od ok 24tc. Wiem, ze te historie sa o d... roztrzasl w takim momencie, ale sa. I choc groza przeszywa ci serce trzeba wierzyc, ze lekarze pomoga wam jak najdluzej razem byc w brzuszku, a potem powalcza o dzieci

hejka, nie mam mutacji ani trombofili ale clexane i acard nie zaszkodzą a kiedyś lekarz mi powiedział, że nie jesteśmy sprawdzić wszystkich mutacji jakie występują więc wolę się obstawić wszystkim co mogę aby tylko się powiodło. co do encortonu 10 to niby dlatego że biorę intralipid. Przepraszam a Tobie sie udało na 15 encortonu?

@Hatice gratuluje, że się udało ;) a to ja pytałam o clexane 0,6 przy wadze 51 tylko że nie mam stwierdzonej żadnej choroby tylko nk 32%, zastanawiałam się czy jajeczko nie popłynie jak dam 0,6 clexanu? a acard też brałaś, ja po owu biorę 2x1 po 75 mg i zastanawiam się właśnie ile włączyć clexane po pozytywnym teście.

@marzycielka81 nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba miałaś problem aby znależć lekarza u kogo się udało bo widzę że jest dobrze ;) a płeć naprawdę nie ma znaczenia ;)

a wiecie może komu się udało po wlewach z intralipidu?
Ja mam koleżankę,której się udalo i to dwukrotnie :)
@Oczekujaca123 co ja czytam?? Trzymam za was kciuki i modlę się gorąco! Dawaj znać systematycznie proszę!

Proszę o modlitwę kciuki cokolwiek się da.
Nad ranem pojechałam na IP urologiczna bo od wczoraj męczyła mnie kilka nerkowa na chwilę przeszło ale w nocy znów wróciło. Faktycznie zastój w nerce badania zrobili dostałam antybiotyk i kazali jechać na ginekologie żeby sprawdzili czy nie wymaga to obserwacji w szpitalu. Ból nerki minął. Na usg okazało się że szyjka bardziej się rozwala. Pęcherz wpada w to rozwarcie. Jest kiepsko. Cześć zamknięta 1.89 Ale widać że coś się dzieje. Zostaje w szpitalu.... No i tyle.
23t5d...
Po pierwszej: to NIE JEST ta sama sytuacja co z Franusiem! Powtarzaj to sobie aż każda komórka Twojego ciała to przyjmie do wiadomości. Jesteś w szpitalu Twojej prowadzącej, czy w III stopniu? Co radzą lekarze? Masz łóżko do leżenia z pupą do góry? Bierzesz ten antybiotyk na nerki? Bliźnięta są dwuowodniowe i dwukosmówkowe, prawda?

@Oczekujaca123 trzymam kciuki i nie puszczam! Ciągle myślę o was bo mamy podobne terminy porodu chociaż pewnie ty się rozpakujesz trochę w wcześniej. Chociaż wierzę w to że nie zawczesnie. Masz szew więc miejmy nadzieję że wytrzyma jeszcze kilka tygodni

@dzoasia super wiadomości inkubatorku! Oby jak najdłużej !

Ja wczoraj byłam na wizycie. Podglądałam moją kluseczkę. 23+3 ważyła 650g. Od kilku dni często stawia mi się brzuch. Tak więc pani dr dołożyła mi luteinę , magnez 3x i no spe 3x.

@dżoasia robisz za inkubatorek najwyzszej klasy. Lepszego nikt jeszcze nie wymyslil [emoji1] ksiezniczki powiadasz [emoji7] jak m na zblizajacy sie babiniec
Łapie się za głowę i przelicza szminki itp 3x :-D

@Oczekujaca123 kobito biedna, niech cię już stamtąd nie puszczają :*

@Destino jeśli masz na myśli motylka to już dobijają do 33tc :)

reklama
Do góry