reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marzycielka dziekuje :*
Powiem Ci ze ja z corka zrobilam tylko USG prenatalne bez pappy, bo wiedzialam ze i tak to nic nie zmieni i ciazy nid usuna, a stresow bylo i tak nadto.
Zycze Ci duzo spokoju.

@Oczekujaca123 Luteiny nie biore. Biore Cyclogest ktory mozna stosowac rektalnie i tak wlasnie robie, zeby sobie nie grzebac niepotrzebnie.
Znam to latanie na IP z podejrzeniem saczacych sie wod [emoji85] Lekarze juz mnie wszyscy tam znali, ale nigdy nie dali odczc ze panikuje :) Zawsze sprawdzali czy to faktycznie nie wody. Szczegolnie przy szwie musieli to kontrolowac.
Ale teraz to jest stresujace :/

Luteinę tez można doodbytniczo stosować. Ja tak stosowałam, @Destino chyba tez tak stosowała.

Ja też się szczególnie nie udzielam bo ciągle coś... Niby w styczniu się udało ale trwało krótko... Teraz znów starania. Tym razem wlew domaciczny z accofilu plus iui. Do tego zastrzyki z accofilu i encorton i też właśnie 15....i zobaczymy...... Czy wogole zaskoczy.... Bo też ciężko mi zajsc.... Na styczniowe ciążę biochemiczna czekałam ponad rok....

Daj znać czy owi była po tym accofilu domacicznie!

reklama
Luteinę tez można doodbytniczo stosować. Ja tak stosowałam, @Destino chyba tez tak stosowała.

Daj znać czy owi była po tym accofilu domacicznie!
Dr bardzo się bał że pecherzyki moga nie peknac bo tak często się zdarza po tym wlewie. Ale naszczescie pękło 4.w tym 3 chwilę przed inseminacja. Mówił że to cud że pękły....

@Hatice ja Cie rozumiem i nadal się boję. Prawda jest taka, że kocham to dziecko w środku we mnie i trudno postaram się za bardzo na pappa nie skupiać. Ja mam już synka dlatego marzyłam o dziewczynce. Na kiedy Ty masz termin bo jesteśmy obie w 16 tc?
Ja był wzięła całe opakowanie tego leku.

@Porzeczka1234 nie wiem czy dobrze pamiętam. Czy to Ty pisałaś kiedyś że lekarka ci mówiła jak gruba jest warstwa skóry i tych wszystkich innych rzeczy na brzuchu? Bo chodzi mi o te zastrzyki z neoparinu. Mówiła ci jakoś w przybliżeniu ile to cm? Że nie ma możliwości ukłuc dziecka tą igłą?

reklama
@marshia ale na to myślisz, ze już insulina czy dieta może da rade? I to za jakiś czas mam powtarzać? Np po miesiącu diety cukrzycowej?
@Oczekujaca123 ;* ja jadłam tak przed ciąża, ale niestety mdłości i wstręt do tamtego jedzenia to zmieniły... no cóż,wracam do starych nawyków ;*

Do góry