reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bylam dzis u lekarza z moimi zatokami, bo od wczoraj bol byl nie do zniesienia i mam ropna wydzieline. Dostalam antybiotyk na 7 dni, wiec mam nadzieje, ze szybko zacznie dzialac, bo strasznie boli :/

Powiedzcie czy mialyscie we wczesnej ciazy ciagle wilgotno tam na dole? Juz mnie to denerwuje, bo ciagle sprawdzam czy to nie plamienia [emoji85]

@Oczekujaca123 a te irygacje woda utleniona jak robisz? Ja tez bym chetnie zaczela robic jakies kuracje zapobiegajace infekcjom [emoji4]

@basiawol ja podczas staran pilam kawe. W ciazy pije jedna lure [emoji6]
Mysle, ze jsk wypijesz 1-2 kawy, to nic nie zaszkodzisz [emoji4]

@marzycielka81 dziewczyny dobrze mowia, Pappa powinien byc zakazany. Nie raz widzialam o wiele gorsze wyniki, a dzidzius byl zdrowy. Niepotrzebnie stresujace badanie moim zdaniem.
Ja miałam wilgotne nA początku plus dziwne uplawy mimo czystych posiewow. Teraz też mam czysty posiew A wilgotne tak że tydzień temu byłam na IP z podejrzeniem, ze mi wody wyciekaja... także no..[emoji849][emoji849] jak wymaz czysty to tak może być. Bierzesz luteine ? Ona też powoduje , że jest bardziej mokro

reklama
@Oczekujaca123 u mnie teraz 16 tc ( ciężko mi uwierzyć ) a echo będę miała 18 plus 4 dni. Z racji tego ze w pierwszej ciąży w 12 tygidniu tez było podejrzenie ze cis nie tak z serduszkiem a potem przestało bić to nie umiem się nie przejmować. A wszyscy dookoła tylko radzą ,, nie martw się „. Jak się nie martwić, jestem już tak daleko i boje się ze znowu coś się wydarzy.... od stresu mam straszne migreny. Całodniowe. Patrzę się na brzuszek i boje się, że on zniknie. Ehhhh

@Oczekujaca123 u mnie teraz 16 tc ( ciężko mi uwierzyć ) a echo będę miała 18 plus 4 dni. Z racji tego ze w pierwszej ciąży w 12 tygidniu tez było podejrzenie ze cis nie tak z serduszkiem a potem przestało bić to nie umiem się nie przejmować. A wszyscy dookoła tylko radzą ,, nie martw się „. Jak się nie martwić, jestem już tak daleko i boje się ze znowu coś się wydarzy.... od stresu mam straszne migreny. Całodniowe. Patrzę się na brzuszek i boje się, że on zniknie. Ehhhh
@Hatice wiem co czujesz... ja teraz mam najgorszy okres.... 23t2d... cieszę się z każdego rozpoczętego dnia...
Do 20tc ciężko było mi uwierzyć że tam są dzieci... nie mówiłam do nich..dopiero jak poczułam ryzyko że je stracę jak czekałam A szew... to zaczęłam z nimi rozmawiać mówić, że kocham . Mąż czyta bajki itp...bo wiem że każdy dzień jest cudem i muszę Dac im.odczuc , że są kochane i chciane bez względu na to jak miałoby się to zakończyć.
Musimy być dobrej myśli. Choć to trudne. Ale naszym.malenstwom należy się miłość i wiara w nie.
Wiesz już czy będziesz miała coreczke czy syna?
Mam nadzieję, że na echo wyjdzie wszystko ok. I mocno trzymam kciuki.

Przytulam Z całych sił;***

@Marzycielka dziekuje :*
Powiem Ci ze ja z corka zrobilam tylko USG prenatalne bez pappy, bo wiedzialam ze i tak to nic nie zmieni i ciazy nid usuna, a stresow bylo i tak nadto.
Zycze Ci duzo spokoju.

@Oczekujaca123 Luteiny nie biore. Biore Cyclogest ktory mozna stosowac rektalnie i tak wlasnie robie, zeby sobie nie grzebac niepotrzebnie.
Znam to latanie na IP z podejrzeniem saczacych sie wod [emoji85] Lekarze juz mnie wszyscy tam znali, ale nigdy nie dali odczc ze panikuje :) Zawsze sprawdzali czy to faktycznie nie wody. Szczegolnie przy szwie musieli to kontrolowac.
Ale teraz to jest stresujace :/

@Oczekujaca123 mam wrażenie ze w ciąży nie ma bezpiecznego momentu, czasami czuje ze mój organizm to największe zagrożenie dla dziecka. U nas jakoś zawsze wcześniej widać płeć i już od 12 tygodnia wiemy ze to córeczka a test Sanco potwierdził :) wybraliśmy już imie ale jakiś przestałam używać bo czułam się jednak z tum nieswojo. Ciężko uwierzyć ze ktoś tam siedzi :)

reklama
@Oczekujaca123 mam wrażenie ze w ciąży nie ma bezpiecznego momentu, czasami czuje ze mój organizm to największe zagrożenie dla dziecka. U nas jakoś zawsze wcześniej widać płeć i już od 12 tygodnia wiemy ze to córeczka a test Sanco potwierdził :) wybraliśmy już imie ale jakiś przestałam używać bo czułam się jednak z tum nieswojo. Ciężko uwierzyć ze ktoś tam siedzi :)
Rozumiem...Ale jeśli masz ochotę to ja chętnie poznam te imie :)
Nazwanie dziecka i rozmowa z nim nic nie zmieni.. też zrozumiałam do dopiero niedawno... :(

Do góry