reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi każde kokardki kradna mi serce i nawet jak nie są moje to "musze ukrasc" jakiegoś całusa. Niestety dziś 34dc ale @ czai się za rogiem. A to było tylko tak ze sex miał być po owu a okazało się ze to owu była po seksie :D stąd nadzieja..
@burczuś kuruj się i startuj z kopyta :*

reklama
Dzis na wieczornym obchodzie dowiedziałam sie, ze szrw mam po to zebu normalnie funkcjonowac i nie caly czas lezec bo mi to zaszkodzi...
Ktos ze szwem cos doradzi...? Bo juz zwatpilam

@Oczekujaca123 wiesz pewnie podświadomie będziesz leżeć więcej ale pewnie z tym ciągłym leżeniem chodzi o v leiden bo to krew krzepnie za bardzo.
Profesor jest mega oszczędny w slowach w rozmowie ze mna dzis moj maz z nim rozmawial

I to ze mna wiele nie gada bo jak sie okazalo moja lekarka chyba mu przedstawiła jak to ze mna jest ciezko i lepiej mnie nie denerwowac ;p wiec jako facet mowi co musi... aleeee juz z moim mezem byl mega rozmowny.. moj zabieg porownal do naprawy auta ktore ma ciezko dostępne elementy i podwozie ale sie udalo i on jest zadowolony...
i teraz pytanie do tych co mialy szew na ile razy macie byl zawiazany...?
Bo ja podobno na 4 wezly ! (Mowil to jakby to bylo wiecej niz zwykle)
Ze zrobil to tak dokladnie ze musi wytrzymac i dlatego mial tyle komplikacji i tyle to trwalo. Moge chodzic z kanapy na lozko i z lozka na kanape (to pewnie zart - czasem nie rozumiem jego żartów) bo od razu dodal ze po powierzchni plaskiej zaleca krótkie spacery ale ! Schodow unikac w sensie schodze soboe jade do lekarza potem idę na krotki spacerek i wchodzę i spokoj.... w sensie ze jak zejde rano to wchodze dopiero po jakims odpoczynku u mamy, babci, czy gdzies na kocyku a nie ze schodze i wchodzę co chwile czy kilka razy dziennie. Nie sprzatam, nie schylam sie, nie kucam nie skacze nie cwicze, ale zyje. nie mogę ciagle lezec bo mam trombofilie i sobie zaszkodze bo moge dostac zakrzepu mam tez dyskopatie no wiec zaleca mi mega oszczędny tryb zycia ale nie koniecznie w pozycji lezacej. On wierzy ze szew utrzyma a mowi ze rzadko jest taki pewien.... no i oczywiscie bd mnie przyjmował kiedy chce jest w stalym kontakcie z moja gin (tu dowiedzualam sie ze najwidoczniej dlatego jest w rozmowach ze mna taki ostrożny bo pewnie mu wszysyko przedstawila).
Moge brac relanium ,spasmoline i nospe jak juz mam szew to nie zaszkodzi ale poleca bardziej spasmoline i relanium. Odstawjl mi luteine i duphaston ! (O duphaston dowiedzielam sie dzis, le i tak bede brala do wizyty u mojej gin) raz w miesiacu bede miala u niego wizyte tak sie umowilismy chyba zeby sie cos dzialo. Z bolem przyjezdzam na oddział dopiero jak spasmolina i relanium nie pomaga. Musze wyluzowac bo wykoncze siebie i swoją macice. Jutro badanie i jak bd trzymal to bd ok.

Jednak duphaston zostawiony polozna sie pomylila... [emoji1787] takze nadal biore 3x2 duphaston, neoparin 100, acard kazal odstawic ale to sobie skonsultuje z moja gin, do tego mase witamin i tabletki na cisnienie mi zzmniejszyli dawke bo mam coraz nizsze
Luteina odstawiona troche sie boje ale szczerze mowiac tak mnie tam wszystko boli ze nie ma.ochoty nic tam pchać... no i plamie troche.

@Mathi kochana ja narazie nie staram sie, teraz zajelam sie swoja waga chce jeswzce troche schudnac przeszlam na diete no i cwicze po troche. chce byc pewna ze wszystko co mozliwe zrobilam..

My po drugich prenatalnych, Franek ma się świetnie, dziś 19+1 [emoji173]️[emoji1598]
IMG_1059.JPG

reklama
Do góry