aspekt
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10.20@Oczekujaca123 na 08.50 a Ty?
Witaj ja mam też ten genotyp. Niestety u mnie jedno puste jajo i już 3 ciążę biochemiczne. Szukam też jakichs rad.... Z tym że u mnie nk wysokie i niskie allo a u Ciebie?Cześć dziewczyny
Której udało sie zajść w ciaze mając genotyp kir AA? Oczywiście 10 kirów nieaktywnych tych najważniejszych
Oczekująca kotus ja miałam o tym czasie 1.18 szew i lej a cala szyjkę 2.4. Wprawdzie jednego "klocka " ale dasz rady ♡Jestem juz po badaniu. Na badaniu recznym super wszystko trzyma... ale ze ja czlowiek maruda, upierdliwy to zgodzili sie zrobic jeszcze usg. No mialam takie wypasione bo akirat szkolenie z nowego aparatu bylo wiec usg 3D i u dzieciaczkow wszysyko ok.
Ale oczywiście szyjka ma 1.92 (ci prawda mierzina przez inna lekarke ale ona mowi ze więcej nie bd...) przerazilam sie, no i ona to skonsultowala z profesoren znow no i mimo to mam isc do domu. Szew trzyma, jest zawiazany mocno nic wiecej na ta chwike zrobic nie moga... skonsultuje to sobie ze swija gin we wtorek... ja wien ze moze dlugosc to nie jakas masakara i ze czesto pozniej juz badaja czy szew trzyma nie skupiajac sie na dlugosci usg.. ale ja oczywiscie sie zmartwilam i plakac mi sie chce...
Czekam na wypis i po 14tej do domu...