reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marishia gratuluje Ci kochana z całego serca doczekałas się takiego cudu po takich przejściach . I masz swoją księżniczkę ;) niech zdrowo rośnie ;)
@oczekujaca siły dla Ciebie .Trzeba wierzyć że będzie dobrze . Ściskam Cie mocno .Myślami jestem z Tobą
@Destino ale Helenka już duża wow to może do domu Was puszczą niedługo ? Oddycha już sama ? A odruch ssania sobie wyrobi może by logopedka się przydała by buzie pomasowac?
@Marzycielka cieszę się że u Cb wszystko dobrze jednak .. to już 11 tydzień ale mi leci twoja ciąża .

Ja dziewczynki w piątek idę odbierać wyniki po raz drugi robione na zespół antyfosfolipidowy . Zobaczymy czy znów będzie pozytywnie .
Nabieram co raz więcej nadziejii że może tym razem się uda mam jeszcze marzec na badania i chce się zacząć starać ...

reklama
@Destino ciesze się z dobrych wiadomości :* Co mówią lekarze? Jest jakiś widok na wyjście do domu?
@marzycielka81 super, super!! oby tak dalej
@Oczekujaca123 ja wierzę, że będzie dobrze. Z tymi nogami do góry jeśli będzie trzeba to będziesz leżeć do końca ciąży, dasz radę bo jesteś twarda babka! Musisz się trochę spróbować odstresować, to też dasz radę. Łykaj grzecznie to relanium, rozluźnisz macicę, maluchy będą mieć luźniej, bo takie zestresowane to i ściśnięte. Będzie dobrze, ja w to wierzę :* Zdawaj relacje na bieżąco!

Do góry