reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia Gratulacje, Córka sama sobie wybrała dzień narodzin! Jesteście na klinice na Bor.? Tam byla fajna pielegniarka laktacyjna, nie pamietam jej imienia, ale dobrze mi doradzila. Odpoczywajcie!

@iveo - wyczułaś temat :D

@marshia - TY JUŻ WIESZ [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ od rana nadal nie wierze ale GRATULUJE NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ właśnie dlatego taka tu od rana w serduszkach byłam dziewczyny!! [emoji12]

Hahaha no @olaa90 to właśnie dlatego :D jak wstałam kolo 6 i przeczytałam wiadomość to woooow :)))) hahahah

@Destino - cudownie ze Helenka robi takie postępy!!!! :) silna babeczka z niej :)

@marzycielka81 - gratuluje :)
Napisz coś więcej o tych probiotykach proszę :) Jakie zalecił i w jakiej formie :)

A ja mam kolejne wyniki ANA2 HEP-2 typ swiecenia ziarnisty chromosomow w mianie 1:640. ANA3 Ro-52 rekombinat(52) +, AMA-M2 +, DFS70+++, kontrola(ws)+++. Reszta ujemna. Nie mam pojecia o co tu chodzi po co reumatoidalne? Po co do zachodzenia w ciążę ? Pewnie Wy ekspertki wiecie.
Te dfs70 nie pamiętał dokaldnie ale reumatolog mi tłumaczył że chodzi coś o soczewke oka. Ten antygen robią od niedawna i tym żeby się nie przejmować. Dwa pozostałe dobrze skonsultować z reumatologiem.

@marshia gratulacje :)

Niestety szyjka jest coraz krotsza... ja znow mam bole brzuch... leze z nogami do gory i czekam na decyzje profesora... nie jest dobrze...
Dostaje kroplowki z magnezem i zobaczymy co dalej bedzie...

Prosze o kciuki modlitwe... co kto moze. Aby Stas i Amelka nie odeszli od nas...

reklama
Do góry