reklama
olaa90
Fanka BB :)
@marzycielka81 ale super napisz mi proszę jakie probiotyki Ci zlecił
Marthi
@iveo - wyczułaś temat
@marshia - TY JUŻ WIESZ [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ od rana nadal nie wierze ale GRATULUJE NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ właśnie dlatego taka tu od rana w serduszkach byłam dziewczyny!! [emoji12]
Hahaha no @olaa90 to właśnie dlatego jak wstałam kolo 6 i przeczytałam wiadomość to woooow ))) hahahah
@Destino - cudownie ze Helenka robi takie postępy!!!! silna babeczka z niej
@marzycielka81 - gratuluje
Napisz coś więcej o tych probiotykach proszę Jakie zalecił i w jakiej formie
@marshia - TY JUŻ WIESZ [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ od rana nadal nie wierze ale GRATULUJE NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ właśnie dlatego taka tu od rana w serduszkach byłam dziewczyny!! [emoji12]
Hahaha no @olaa90 to właśnie dlatego jak wstałam kolo 6 i przeczytałam wiadomość to woooow ))) hahahah
@Destino - cudownie ze Helenka robi takie postępy!!!! silna babeczka z niej
@marzycielka81 - gratuluje
Napisz coś więcej o tych probiotykach proszę Jakie zalecił i w jakiej formie
Te dfs70 nie pamiętał dokaldnie ale reumatolog mi tłumaczył że chodzi coś o soczewke oka. Ten antygen robią od niedawna i tym żeby się nie przejmować. Dwa pozostałe dobrze skonsultować z reumatologiem.A ja mam kolejne wyniki ANA2 HEP-2 typ swiecenia ziarnisty chromosomow w mianie 1:640. ANA3 Ro-52 rekombinat(52) +, AMA-M2 +, DFS70+++, kontrola(ws)+++. Reszta ujemna. Nie mam pojecia o co tu chodzi po co reumatoidalne? Po co do zachodzenia w ciążę ? Pewnie Wy ekspertki wiecie.
@marshia gratulacje
marzycielka81
Marthi
@marzycielka81 - dzięki który już tc? Kiedy prenatalne?
Oczekujaca123
Niestety szyjka jest coraz krotsza... ja znow mam bole brzuch... leze z nogami do gory i czekam na decyzje profesora... nie jest dobrze...
Dostaje kroplowki z magnezem i zobaczymy co dalej bedzie...
Prosze o kciuki modlitwe... co kto moze. Aby Stas i Amelka nie odeszli od nas...
Dostaje kroplowki z magnezem i zobaczymy co dalej bedzie...
Prosze o kciuki modlitwe... co kto moze. Aby Stas i Amelka nie odeszli od nas...
reklama
Marthi
@Oczekujaca123 - tak mi przykro ze Cię to spotyka Wałcz kochana. Wierze, ze będzie dobrze. Co Ty masz stresów
Podziel się: