reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Ja od jakis 2 tygodni mam zmiane w aplikacji strony ida ciagiem a nie tak jak kiedys, ze mozna je przelaczac czy o to chodzi?
Porzeczka1234
O Boże mnie też forum się nie podoba nie potrafię się tu jakoś odnaleźć!
Dziewczyny wszystkiego dobrego w te święta radości w gronie rodzinnym brzuchatką szczęśliwego rozwiązania , starającym się upragnionych 2 kreseczek a dla nas wszystkich dużo wiary i łask Bożych.
Dziewczyny wszystkiego dobrego w te święta radości w gronie rodzinnym brzuchatką szczęśliwego rozwiązania , starającym się upragnionych 2 kreseczek a dla nas wszystkich dużo wiary i łask Bożych.
Oczekujaca123
W Chorzowie robilam. Mozesz tez sprobowac w sla w Zabrzu na fb kiedys mi odpisali ze tak , ale czasem robią problemy na miejscuPorzeczka, czy gdzieś w Gliwicach lub w Zabrzu zrobię Krzywe bez skierowania? Zapomniałam skierowania ze sobą z Wrocka wziąć.. a chciałam zrobić 27 lub 28.12.
Porzeczka1234
reklama
bertha
@bertha w Laboratorium Śląskim na Sikornika koszt ok 80 zł 2 krzywe glukozę Ci dadzą
Zrobią bez skierowania??
Marshia, makowca nie lubię, sernika teściowej nie lubię tylko u rodzinki pierwszego dnia ze dwa kawałeczki ciacha wciągnę
Uszek nie lubię, kapusty nie lubię, także ja w swieta nie jem 80% potraw [emoji23]
Podziel się: