reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dawno mnie tutaj nie było widzę że urodzilas córeczkę. Będę modlić się o Helenke. Urodziła się w moje imieniny wierzę że wszystko będzie dobrze
@magda1208 gratuluję malutka jest piękna

Brakuje mi strasznie forum ale zaczęliśmy budowę cała jesień byłam zrobiona nawet od porodu nie wstawiłam mojej historii ale obiecuję że w święta to zrobię
Oliwka jest cudowna ma 5,5 miesiąca i pochlania nasz cały wolny czas.

Dziewczyny życzę Wam na te święta dużo wiary nigdy nie rezygnujcie z marzeń bo ja nie zrezygnowałam i mam swój cud a czasami było bardzo ciężko Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy

@marzycielka81 - masz racje, świeta będą trudne :( Mam nadzieje, ze chociaż Ty odpoczniesz sobie i miło je spędzisz. Zdrowiej kochana! I na moje - idź do Breborowicza. On Ci da na pewno 0,6.

@burczuś - dla nas ta strata jest bardzo ciężka z uwagi na to, ze to była cudowna psina. Poza tym, odkąd zamieszkaliśmy razem mieliśmy zawsze psa. Najpierw samego Maxa potem jego i ja. Teraz dom jest taki pusty, taki cichy. Dopiero co żegnaliśmy Maxa 1,5 roku temu a tu już Sunia odeszła... niemniej staram się myśleć tak jak napisałaś - każdy nam to mówi, nawet Ci ze schroniska, ze miała z nami najlepsze lata swojego życia i mam nadziej, ze faktycznie tak było...Jak patrzę na zdjęcia to wydaje mi się, ze była uśmiechniętym i szczęśliwym pieskiem.

@Destino - [emoji8]
jak u Was?

@Hatice - Tak jak napisałaś, nie mamy dzieci, traktowaliśmy wiec ja trochę jak bejbika. Często mówiliśmy do niej „nasza córunia”.

@olaa90 - gratuluje synusia :)

@marshia - super, ze szyjka się zregenerowala[emoji8][emoji173]️

@kampina @plastulinka @jokoko - GRATULACJE!!:)

Kochane, a ja Wam życzę, aby święta i nowy rok przyniósł Wam wiele radości, dobroci i bliskości. Tym, które na końcówce życzę pięknych rozwiązań, a Tym które tak ja ja nadal walczą - życzę w końcu TEGO dzidziusia. Niech te Święta zmienia coś w naszym życiu. [emoji8][emoji173]️

Kochane. Ja tez chcę zdążyć przed krzątaniną. Bo zaraz kapusty, serniczki, paszteciki,barszcz.....
Życzę każdej z Was w przyszłym roku tych słodkich kopniaczków od środka i rozpychania bebeszków. Nie wolno się nigdy poddawać i odpuścić ♥️.
@Destino Wam życzę duuuuużo sił dla Helenki, wierzę, że na Wielkanoc będzie już z Wami.
@marzycielka81 Tobie, żeby ten cud trwał.
Wszystkim, które już mają te upragnione kreseczki kolejnych prawidłowych usg i doczekania swojego szczęścia na rękach.
F1D1B477-16A3-4CFF-950B-CC1B7C13CDB6.png

Dzień dobry. Po pierwsze...jak ja nie lubię zmian wyglądu forum...no nie umiem funkcjonować na początku!!!
Po drugie bardzo dziękuję za życzenia.
A po trzecie...ponieważ też zaraz serniczki,kapustki ..to już dziś chcę Wam złożyć życzenia. Życzę by te święta po mimo wielu trudności dały nadzieję w sercu. By narodziny Jezusa symbolizowało u każdej z nas nowe życie. Życzę odpoczynku i nabrania nowych sił. Życzę by każdego dnia miałyście powody do radości. By cieszyły Was nawet małe rzeczy. A najbardziej życzę każdej z nas cudu!
Dziewczyny...dziękuję że jesteście. Wesołych świąt!

reklama
Do góry