reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli ktoś korzysta z przeglądarki to wygląd forum niestety się zmienił.... I wg mnie na dużo gorszy, ale widzę że to nie tylko moje zdanie.

Kochane, ja również życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na te święta i nadchodzący nowy rok. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy, dla wszystkich które czekają na swój cud, aby on się spełnił. A dla wszystkich brzuchatek dużo kopniaków i samych dobrych wieści :) szczęśliwym mamusiom samych cudownych chwil z maluchami :)

Ja tez nie ogarniam nowego forum.
Dziewczyny Wesolych Swiat

Załączniki

• 20181215_191139.jpg
    20181215_191139.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 109
Ja tez nie ogarniam nowego forum.
Dziewczyny Wesolych Swiat

Piękna choinka![emoji7]

Ja za to pozdrawiam znad przygotowywanego Tiramisu (jeszcze przed dekoracja)[emoji6] 20 kahlua gotowych + teraz ten duży pojemnik[emoji6] Będzie alkoholowo[emoji12]
a zaraz lepie pierogi...

Ps. Ja tez na iPhonie mam normalna apke.

IMG_0018.JPG
IMG_0020.JPG

reklama
Do góry