reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia tym razem musi sie udac. To prezent za Twoja dobra dusze i tego smacznego makowca. Oczywiscie wczoraj wszystko zjedlismy [emoji8]

Dziewczynki to i ja sie pochwale. Jak wchodze do domu to wbijam 4cyfrowy kod. Oastatnio Natus je wbija bo fajnie piszcza guziki. A dzis M dal mu samodzielnie wbic i wyobrazcie sobie, ze dokladnie zapamietal wszystkie cyfry [emoji1] madry ten moj synus [emoji178]

reklama
@dżoasia gratulacje [emoji7]

Dziewczynki ja również Wam życze spokojnych, rodzinnych Świąt, brzuchatkom szczęśliwych rozwiązań, starającym się dwóch kreseczek. Oby następne Święta były w powiększonym gronie.
Ps.
Kiedy po ovi można testować?

Dla wszystkich dzielnych kobiet najlepsze życzenia z okazji ŚWIĄT! Są to święta CUDU NARODZIN i w tym szczególnym dniu życzę każdej z was takiego cudu! A tym które już posiadają swoje małe - wielkie cuda aby każdy dzień przynosił piękne wspólne chwile!

Załączniki

• bb2.jpg
    bb2.jpg
    234,1 KB · Wyświetleń: 109
Dzoasia, ogromne gratulacje!!!!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A na swieta jem barszcz z fasolą, rybę, i trochę kutii ;) a! I teściowa obiecała mi pierogi ruskie [emoji1]

U mnie dzisiaj @ jak w zegarku. Teraz 3 miechy przerwy w staraniach bo czekam aż zacznę nowa prace.

Aaa no i jeszcze u mnie dzisiaj taka sytuacja:
Gratulacje :)

Dziś trochę się strachu najadłem, rano jak wstałam to poczułam że coś leci ale się już przyzwyczaiłam że resztka luteiny ale w toalecie okazało się że sluz był przybrudzony taki kawa z mlekiem. Nie chciałam panikowac, ale wzięłam nospe i tryb odpoczynkowy dalej. Cały dzień spokój a popołudniu to samo. Wiedziałam że mój lekarz ma dyżur to pojechałam, mówi że tym mam się nie przejmować, jak mnie trochę ciągnie to żebym 2-3 razy dziennie brała ta nospe. Trochę mnie to uspokoiło ale i tak będę tylko leżeć narazie.

Wszystkim życzę wesołych a przede wszystkim spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym :*

@dżoasia cudowna wiadomość! Wierzę że szczepienia były kropką nad i i teraz wszystko sie uda
@dżoł jeśli masz wprowadzic leki od testu to ja od 24 DC testowałam bo miałam obsesję że za późno wprowadze a encorton i clexane gdzieś od 22 DC nie jak Malina kazał po pozytywnym

reklama
Do góry