reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
O co chodzi z tym wygladem forum?
bertha
O co chodzi z tym wygladem forum?
Ja tez nie wiem na moim iPhonie appka wyglada tak samo jak zawsze
Wesołych świat kochane! Ja jestem umysł ścisły - jak mówi moja ciocia artystka - „ściśnięty”, wiec więcej się nie rozpisze [emoji1] ale wiedzcie ze to z głębi serca [emoji23]
roki_1991
Jeśli ktoś korzysta z przeglądarki to wygląd forum niestety się zmienił.... I wg mnie na dużo gorszy, ale widzę że to nie tylko moje zdanie.
Kochane, ja również życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na te święta i nadchodzący nowy rok. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy, dla wszystkich które czekają na swój cud, aby on się spełnił. A dla wszystkich brzuchatek dużo kopniaków i samych dobrych wieści szczęśliwym mamusiom samych cudownych chwil z maluchami
Kochane, ja również życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na te święta i nadchodzący nowy rok. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy, dla wszystkich które czekają na swój cud, aby on się spełnił. A dla wszystkich brzuchatek dużo kopniaków i samych dobrych wieści szczęśliwym mamusiom samych cudownych chwil z maluchami
Marthi
Ja tez nie ogarniam nowego forum.
Dziewczyny Wesolych Swiat
Piękna choinka![emoji7]
Ja za to pozdrawiam znad przygotowywanego Tiramisu (jeszcze przed dekoracja)[emoji6] 20 kahlua gotowych + teraz ten duży pojemnik[emoji6] Będzie alkoholowo[emoji12]
a zaraz lepie pierogi...
Ps. Ja tez na iPhonie mam normalna apke.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja również chciałabym złożyć życzenia "starym" i "nowym" forumowym koleżankom
ZDROWYCH WESOŁYCH SPĘDZONYCH W RODZINNYM GRONIE ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, spełnienia marzeń tych małych i tych NAJWAŻNIEJSZYCH oraz Szczęśliwego Nowego Roku
ZDROWYCH WESOŁYCH SPĘDZONYCH W RODZINNYM GRONIE ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, spełnienia marzeń tych małych i tych NAJWAŻNIEJSZYCH oraz Szczęśliwego Nowego Roku
Podziel się: