reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli ktoś korzysta z przeglądarki to wygląd forum niestety się zmienił.... I wg mnie na dużo gorszy, ale widzę że to nie tylko moje zdanie.

Kochane, ja również życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na te święta i nadchodzący nowy rok. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy, dla wszystkich które czekają na swój cud, aby on się spełnił. A dla wszystkich brzuchatek dużo kopniaków i samych dobrych wieści :) szczęśliwym mamusiom samych cudownych chwil z maluchami :)

Ja tez nie ogarniam nowego forum.
Dziewczyny Wesolych Swiat

Załączniki

• 20181215_191139.jpg
    20181215_191139.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 107
Ja tez nie ogarniam nowego forum.
Dziewczyny Wesolych Swiat

Piękna choinka![emoji7]

Ja za to pozdrawiam znad przygotowywanego Tiramisu (jeszcze przed dekoracja)[emoji6] 20 kahlua gotowych + teraz ten duży pojemnik[emoji6] Będzie alkoholowo[emoji12]
a zaraz lepie pierogi...

Ps. Ja tez na iPhonie mam normalna apke.

IMG_0018.JPG
IMG_0020.JPG

reklama
Do góry