reklama
Nadzieja2018
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
podczytuję Was, ale niestety w pędzie...
@Destino @marshia
Mam nadzieję, że u Was wkrótce "wyjdzie słońce" i będzie tylko lepiej. Ściskam mocno aby wszystko się poukładało...
Dziewczyny,
Czy znajdzie się dobra duszyczka, która ma do odstąpienia termin u dr Paśnika albo w Łodzi albo w Warszawie? Moja koleżanka potrzebuje
podczytuję Was, ale niestety w pędzie...
@Destino @marshia
Mam nadzieję, że u Was wkrótce "wyjdzie słońce" i będzie tylko lepiej. Ściskam mocno aby wszystko się poukładało...
Dziewczyny,
Czy znajdzie się dobra duszyczka, która ma do odstąpienia termin u dr Paśnika albo w Łodzi albo w Warszawie? Moja koleżanka potrzebuje
Nadzieja2018
Dziewczyny,
jak już jestem to jeszcze podpytam Was zanim znowu przepadnę :/
Spotkała się któraś z Was z tym, że brała Lamette 2x1 i nie zadziałała?
Niestety 1x1 kompletnie u mnie nie podziałało. Dzisiaj 14dc i na usg dokładnie ten sam obraz co w 12dc...w następnym mam brać 2x1...i zastanawia mnie co dalej gdy 2x1 nie zadziala.
jak już jestem to jeszcze podpytam Was zanim znowu przepadnę :/
Spotkała się któraś z Was z tym, że brała Lamette 2x1 i nie zadziałała?
Niestety 1x1 kompletnie u mnie nie podziałało. Dzisiaj 14dc i na usg dokładnie ten sam obraz co w 12dc...w następnym mam brać 2x1...i zastanawia mnie co dalej gdy 2x1 nie zadziala.
agatush
Moderatorka
Kochana może jednak udałoby Ci się załatwić te czopki diclofenac? One są naprawdę dobre. Trzymam nieustannie za Was kciuki.@roki_1991 od wczoraj jestem w domu. To jednak nie zmienia faktu. O tyle tez trudniej, ze teraz Helenka zdana jest na nasze odwiedziny, a mamusi nie bedzie. Synek prosi na rece, ale niestety nie moze. Tak go buziulka boi, 6 zebow naraz wychodzi. Tak mi go zal. Dobrze, ze chociaz mleko narazie leci.
@maa821 tak wlasnie robie. W naszej sytuacji nie da sie nawet wybiegac w przyszlisc myslami. Kazdy dzien przezywamy godzina po godzinie. Tylko tu i teraz. Jeszcze mama zaczyna chorowac i bede musiala odeslac ja do domu. Poradzimy sobie ze wszystkim. Byle Helenka sobie poradzila. W takich okolicznosciach swiat sie zupelnie przewartosciowuje. Zupelnie inne rzeczy nabieraja znaczenia. Ale to trudna nauka.
Wzielam lek przeciwzapalny i choc siku moge zrobic. Endometrioza nie jest dobrym kompanem cc
Nadzieja2018
Nie, nie staram się.Asia669, jakoś nie zauważyłam momentu ze wróciłaś hejka starasz się o kolejne??
Tymek to mój cud. Ale daje też równo popalić. Fizycznie i psychicznie nie udźwignełabym kolejnej ciąży i dzidziusia. Napewno nie w najbliższym czasie.
Za Was wszystkie niezmiennie trzymam kciuki!
Tymek jest strasznym niejadkiem. Właściwie od kiedy pamiętam obraża się na jedzenie. Jest też drobny jak na swój wiek.
A poniżej mój Tymuś (jeszcze z lata).
Załączniki
@Nadzieja2018 mozna brac lamette 2x2. Tylko warto sprawdzic co blokuje owulacje, bo wtedy bez silnej stymulacji mimo wszystko moze byc ciezko.
@agatush mama bedzie dzis u mojego gina i zapyta o nie, bo prosilam
Dziewczynki u mnie porod zaczal sie pomimo sterylnych posiewow i praktycznie braku infekcji. Tak po prostu jesli mozna to tak ujac. Dowiedzialam sie jednak, ze przy aps przedwczesne porody niestety sie zdarzaja. Poza tym na przyszlosc... nie jest dobrze szybko zachodzic w ciaze zaraz po porodzie, bo wtedy tez moze sie zdarzyc przedwczesny porod. Oczywiscie jest wiele ciaz zaraz po porodzie i wszystko jest ok. Innymi slowy lekarze nie wiedza dlaczego. Wody plodowe byly czyste.
@asia669 Tymus jest cudowny. Bardzo dziekuje, za slowa wsparcia. Od zawsze czuwalas tu nade mna [emoji8]
Dziewczynki u mnie porod zaczal sie pomimo sterylnych posiewow i praktycznie braku infekcji. Tak po prostu jesli mozna to tak ujac. Dowiedzialam sie jednak, ze przy aps przedwczesne porody niestety sie zdarzaja. Poza tym na przyszlosc... nie jest dobrze szybko zachodzic w ciaze zaraz po porodzie, bo wtedy tez moze sie zdarzyc przedwczesny porod. Oczywiscie jest wiele ciaz zaraz po porodzie i wszystko jest ok. Innymi slowy lekarze nie wiedza dlaczego. Wody plodowe byly czyste.
@asia669 Tymus jest cudowny. Bardzo dziekuje, za slowa wsparcia. Od zawsze czuwalas tu nade mna [emoji8]
Ostatnia edycja:
Nadzieja2018
reklama
kasiula8878
A może to wina szyjki? Które przeciwciala są u. Ciebie dodatnie? Jakie brałas leki? Wiesz może jaki aps wpływa na przedwczesny poród?@Nadzieja2018 mozna brac lamette 2x2. Tylko warto sprawdzic co blokuje owulacje, bo wtedy bez silnej stymulacji mimo wszystko moze byc ciezko.
Podziel się: