reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja prywatnie, pytalam czy ty na nfz bo zlecila badania a na nfz nie czesto sie zdarza ;p

Nie wierze.... ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa najlepsza możliwych. Serduszka bija jednemu 153 drugiemu 161... ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Całym serduchem jestem z tobą gratuluje❤️

@Oczekujaca123 wspaniale [emoji7][emoji7] a co powiedziala na wyniki listeriozy
@Destino Ze przebyta, nie ma zakazenia teraz ;)

Dzieki dziewczyny ! ;*

Fajnie wiedziec, ze ktos jsst z nami myslami i trzyma kciuki. Cieszymy sie ogromnie
Juz wiem , ze w czasie ciazy bede miala.zmiane lekarza na profesora ktory zajmuje sie ciazami mnogimi ale poki co zostaje u niej , bo ona boi sie ze profesor mi moze niektore leki odstawic a ona chce bym brala jak najdłużej wszystkie. Uff.... jestem spanikowana..

Porzeczka1234 przeze mnie te misie zjadlas ? ;p na zdrowie :D jaki cukier?

@Destino Ze przebyta, nie ma zakazenia teraz ;)

Dzieki dziewczyny ! ;*

Fajnie wiedziec, ze ktos jsst z nami myslami i trzyma kciuki. Cieszymy sie ogromnie
Juz wiem , ze w czasie ciazy bede miala.zmiane lekarza na profesora ktory zajmuje sie ciazami mnogimi ale poki co zostaje u niej , bo ona boi sie ze profesor mi moze niektore leki odstawic a ona chce bym brala jak najdłużej wszystkie. Uff.... jestem spanikowana..

Porzeczka1234 przeze mnie te misie zjadlas ? ;p na zdrowie :D jaki cukier?
No odświeżalam i tak się czestowałam cukier zmierzę jutro zobaczymy :p ważne że są 2 bąbelki .

@monia84111 ja bym nie odstawiała encortonu tak wcześnie przynajmniej do 16 tygodnia bym brała schodząc z dawki. Ja brałam do 20 ok 5 tygodnia na własną rękę. Ja też uważam że u Ciebie za wysoka dawką i schodzenie z niej w ciągu 12 dni to za szybko. To oczywiście moje zdanie Ty zrobisz jak uważasz za słuszne

Dziewczyny dziekuje za Wasze odpowiedzi.
No wiec ANA 2 mam w 1:2560 typ drobnoziarnisty. Co najsmieszniejsze ANA1 mam ujemne. Mieszkam w Uk i dopiero co wrocilam z Polski, wiec nie dam razy zrobic ana3 :/
Komorki NK 21%, wiec tez dosc wysoko. Encorton mam brac od 1dc 20mg przez 3 miesiace, ale po 2 cyklu mam skontrolowac NK i wrocic do immunologa. Moja immunolog nie widziala tych wynikow ANA2, bo dostalam je juz po powrocie. Do tego nie przepisala mi heparyny, bo homocysteine mam ladna, jakos 6,3, a czynnikiem VR2 nie kazala sie przejmowac! Masakra. Ja juz sobie zalatwilam kilka opakowan Clexane na poczatek, a potem mam nadzieje ze moj gin mi go przepisze.
Wiecie, zalamalam sie tymi wynikami.
Biore od jakiegos czasu Acard, metyle, colostrum i kilka innych supli i juz wszystkiego sie chwytam.
Mysle, zeby sie wybrac do Pasnika, ale loty do Lodzi sa tragiczne :/
Tylko sobie w leb strzelic!

reklama
Do góry