reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 cudownie %-) gratulacje ogromne.

Dziewczyny tyle ostatnio produkuje ie że nie nadążam Was czytać na bieżąco. Powrót do pracy i oddanie Misi do żłobka były ciężkie i żyje od weekendu do weekendu...

reklama
@monia84111 ja tez już pisałam, ze nie odstawiłam do 20 tyg, ale mój gin kazał brać do ok 14 tc, wiec i tak dużo dłużej niż Ty masz brać. To Teoja decyzja czy posłuchasz tej dziwnej propozycji Twojego lekarza.
@Oczekujaca123 ale Ci się bąble rozkręciły ♥️♥️

A jak Misia zaaklimatyzowała się?? No i Tobie jakz tym??
Misia świetnie. Zostaje bez problemu, je wszystko, śpi ładnie. Jest najmniejsza i najmłodsza a wszystkie dzieci chce ustawiać i Ciocie w żłobku też :-p minusy są dwa... Jak już ja odbiorę że żłobka to jest tak do mnie przytulną że nie mogę zrobić nic dopóki nie usnie. A dwa widzę że szybko chłodnie zachowania innych dzieci i to niekoniecznie te dobre. Ale dajemy radę. A ja... Ja to nie pamiętam już że byłam na wolnym.... Mam tyle pracy że czas mija mi jak pstrykniecie palcami. Pewnie ze wolałabym posiedzieć z Miśka jeszcze z rok w domu... Ale nieststy nie mam takiej opcji. Jest mi o tyle łatwiej że widzę że dla niej ten żłobek nie jest meczarnia. Dziękuję że pytasz :-*

Ja prywatnie, pytalam czy ty na nfz bo zlecila badania a na nfz nie czesto sie zdarza ;p

Nie wierze.... ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa najlepsza możliwych. Serduszka bija jednemu 153 drugiemu 161... ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratulacje bardzo sie ciesze i trzymam ✊✊za Was

reklama
Nie wierze.... ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa najlepsza możliwych. Serduszka bija jednemu 153 drugiemu 161... !
Pora zacząć wierzyć kochana [emoji8] To się dzieje naprawdę [emoji3590][emoji3590]
Niech to będą nudne miesiące i niech dzieciaczki rosną zdrowo i siedzą bezpiecznie w brzuszku do 38tc [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Do góry